| Laurretta a întrebat:

Prietenul meu nu mi-a mai dat nici un semn de viata de la 12. i-am trimis si mesaj si l-am sunat dar nu-mi raspunde la telefon. de la un timp de vreme se comporta foarte ciudat si are vreo 2 zile ca cand imi raspunde" da bre! " cand mereu imi rasp "da amore, pui"e foarte ciudat! oare de ce? si-a gasit pe alta? s-a plicitisit de mine? aseara a spus ca are si un fiu, dar dupa 3 ore mi-a spus ca era o gluma! vrea sa ne despartim?
acum sa insist sa-l sun?
p. s saptamana aceasta dupa ce termina munca(h 17) pleca la bar cu prieteni lui sa se imbete:

Răspuns Câştigător
| Classy a răspuns:

... Imi pare rau de ce am citit.Cred ca tu esti o fata deosebita si fara nici o suparare, mi se pare ca el este un mare TANTALAU! Isi bate joc de tine in cel mai josnic mod cu putinta, are un caracter dificil, si nu cred ca mai poate fii intors pe calea cea buna.Adica cum sa iti dea mesaje de genul ( am un fiu!) si apoi sa zica ca e gluma! Este complet sarit.Gandeste-te ca te influenteaza spre rau, si DA el vrea sa se desparta de tine, insa nu pentru altcineva, ci doar asa, din plictiseala.Tu il iubesti si vrei sa fii cu el, insa el este... Ignora-l; nu-l suna deoarece oricum el prezinta neinteres fata de tine, si asa ca nu are rost sa il cicalesti.Lasa-l singur o perioada, apoi daca el te cauta, rezolvati problemele prin comunicare! E singura sansa! Dezbateti subiectul acesta cu monotonia din relatia voastra, si apoi poti ajunge la tema referitoare la tine.Si atunci, se clarifica treaba: ori tine la tine, ori trebuie sa iti vezi mai departe de viata ta.Bafta si chiar vreau sa reusesti!

2 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Fratica, e ora 21:00. sunt doar cateva ore. esti stresanta...
p.s: si e ceva anormal? chiar, tu n-ai treaba deloc deloc?

| Bibu_9040 a răspuns:

Suna`l si vb cu el. intreaba-l daca si`o gasit pe alta. sau de ce ii asa cu tine. doar fa ceva.