| Marianaawrtey5 a întrebat:

Prietenul meu s-a despartit de mine. A zis ca nu ma mai place ca la inceput, ca s-a grabit. Dar la inceput chiar simteam ca e indragostit de mine, eu am fost geloasa si de atunci s-a racit relatia noastra si am ajuns si la despartire. Credeti ca se mai gandeste la mine? Credeti ca o sa ne impacam? Eu as intra sa vorbesc cu el. Imi este foarte dor de el, chiar daca m-a parasit. Sa incerc sa vorbesc cu el?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Cred ca avut un interes sexual de la tine apoi s-a speriat ca simte ceva si a fugit de tine, depinde ce fel de baiat e sunt 3 categorii
-badboys curvari care aduna trofee ei sunt reci
-dezamagiti tradati in iubire care fug de sentimente
-baieti cuminti, nehotarati ei nu stiu ce vor si fug de resposabilitati, maturizare
desigur cineva poate avea 1, 2 din aceste categorii

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Relatia voastra nu a putut sa aiba un viitor deoarece baiatului nu i-a convenit comportamentul tau marcat de sentimentul de gelozie. Gelozia este cea mai stupidă, cea mai neroadă, cea mai crudă, cea mai imbecilă dintre comportarile/pasiunile omeneşti. Este o boală iremediabilă, un cancer al sufletului împotriva căruia nu există leac, nu există medic sau medicament, nu există ameliorare, nici măcar acalmii datorate istovirii. Gelozia este cel mai mare rău, ea înseamnă lipsa de iubire pentru cei care o provoacă, este sentimentul chinuitor provocat de banuiala sau permanenta incertitudinea ca persoana iubita ii este infidela. In concluzie GELOZIA= BOALA INCURABILA. Acesta afost adevaratul motiv ce l-a indemnat pe baiat sa se desparta de tine deoarece si-a dat seama ca nu are nici un rost sa-si iroseasca intreaga viata alaturi de o persoana care nu-ti va provoca niciodata satisfactii, nici macar un zambet pe fata. Este posibil sa se mai gandeasca la tine chiar sa te iubeasca dar gandul ca esti o fata posesiva il face sa se indeparteze sa te ocoleasca.

| sofisis a răspuns:

Nu e cazul sa il cauti. Nu cred ca mai vrea ceva de la tine avand in vedere ca el te-a lasat si avand in vedere ca ti-a si spus ca a facut o greseala cand te-a ales.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasate te prieteni pana scapi de gelozie. nu e nimic atragator in a fi gelos

| CristinaSNC a răspuns:

Daca te iubea acum nu mai erati despartiti si ne intrebai pe noi. Mergi mai departe, are balta peste.

| Андреа a răspuns:

Hei. Daca te iubea cu adevarat, nu te lasa pentru simplu fapt ca erai geloasa. Si nu te gandi ca ai fost vinovata tu. Deloc. El e vinovat pentru simplu fapt ca te-a lasat si te-a lasat din cel mai banal motiv si anume pentru ca erai geloasa. E ceva normal. Nu te mai gandi la el, fi indiferenta, sunt mii de baieti care merita sa iti vada zambetul si care te vor aprecia pentru faptul ca esti geloasa. :* Capul sus, princess.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Андреа):

Simplul fapt ca era geloasa? De ce sa fie apreciata pentru faptul ca e geloasa? Tu ai fost vreodata intr-o relatie cu o persoana geloasa? E iadul pe pamanat. Nu mai vorbi aiurea. Gelozia e o boala. NU ESTE CEVA NORMAL. Gelozia nu e un subiect banal.

| BluishAngel a răspuns (pentru anonim_4396):

Gelozia e normala dar nu in proportii ridicate si constante. Cand iubesti cu adevarat, e normal sa fii gelos daca apare vreo cauza. In acest caz, sa fii apreciat pentru gelozie e egal cu a fi apreciat pentru ca iubesti. Gelozia se naste din iubire si din faptul ca iti pasa. Cred ca s-a referit ca pentru asta sa fii apreciat, ceea ce mi se pare total corect.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BluishAngel):

Nu, nu este normal sa fii gelos in momentul in care ai incredere in tine si in persoana de langa tine.

| BluishAngel a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca apare vreo cauza externa, e o reactie normala deoarece te temi sa nu pierzi persoana iubita, vine din inconstient. Cand totusi e excesiva, nefondata si constanta atunci da, e cu adevarat o problema.

| Андреа a răspuns:

Mie nu mi se pare ca gelozia este o boala, atata timp cat nu depasteste limitele bunului simt!winking