Dacă ai posibilitatea să îl întîlneşti faţă în fată ar fi minunat, i-ai putea explica mai clar.
Dacă nu, încearcă să îl suni o singură dată, altfel îi dai impresia că eşti disperată şi nu e o idee bună. Dacă nu răspunde calmează-te şi mai încerci maine. Dacă nici maine nu răspunde fă cumva să îl întîlneşti. E păcat să laşi lucrurile nerezolvate. Îmi doresc să vă împăcaţi! m-aş bucura extraordinar de mult. Dacă mai ai nevoie de un sfat, scrie-mi te rog şi te voi ajuta.
Spune-i ca iti pare rau, asta trebuie sa inteleaga el.
Daca chiar tine la tine si te vrea inapoi, te va ierta.
Atunci când cineva se simte jignit are nevoie de timp pentru a se clarifica cu propriile sentimente. Ai răbdare şi dă-i motive de a crede că aşa ceva nu se va mai repeta. Apoi încearcă să respecţi promosiunea.
Cu vorbe frumoase nu rezolvi problema, crede-mă. E foarte uşor să zici ÎMI PARE RĂU, dar el în momentul ăsta e supărat şi se va astepta în orice moment să îi vorbeşti iar cu sictir.
Spune-i doar că ai greşit şi promiţi că nu se va mai întîmpla. Dacă îl iubeşti aşa tare pe viitor ai mai multă grijă la comportament.
Tine-mă la curent te rog dacă v-aţi impăcat. TAKE CARE!
Dacă ai posibilitatea să îl întîlneşti faţă în fată ar fi minunat, i-ai putea explica mai clar.
Dacă nu, încearcă să îl suni o singură dată, altfel îi dai impresia că eşti disperată şi nu e o idee bună. Dacă nu răspunde calmează-te şi mai încerci maine. Dacă nici maine nu răspunde fă cumva să îl întîlneşti. E păcat să laşi lucrurile nerezolvate. Îmi doresc să vă împăcaţi! m-aş bucura extraordinar de mult. Dacă mai ai nevoie de un sfat, scrie-mi te rog şi te voi ajuta.