| Laurretta a întrebat:

Prietenul meu saruta cu ochii deschisi si acest lucru ma cam deranjeaza deoarece ma priveste insistent cu ochii mari si eu sunt foarte timida si ma prierd cand ma priveste. eu sarut cu ochii inchisi si stiind ca el nu deschid ochii ca sa el si pur si simplu ma blochez ca o statuie. Cum sa'i spun sa ca ma cam deranjeaza fara sa'l supar?

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Probabil sntetti la inceputul relatiei...cu timpul daca veti mai sta impreuna va disparea toata timiditatea:d poti sa ii zici ca tu te rusinezi sau poti deschide si tu ochii sa il privesti.
hmm ce romantichappy:X

8 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Probabil ca lui ii place sa iti vada fata cand te saruta, incearca si tu la vreo doua-trei saruturi sa-l privesti, si isi va da seama.

| Lollipopy a răspuns:

Daca tu ti ochii inchisi de unde sti ca el ii are deschisi?hee hee
si app. poate ii tine deschisi sa te priveasca, daca ii inchide poate se gandeste la altcineva.

| darkglass a răspuns:

Ii pui manca la ochitonguezii sa inchida ochii fiindca vrei sa simta cu adevarat ca te saruta

| ɹαℓυ a răspuns:

Roaga`l sa stea si el cu ochii inchisi. Spune`i adevarul...ca tu esti o fire mai timita, iar cand el se uita in felul ala la tine te pierzi.
Sigur o sa te intelega! Numai bine. love struck

| 1n3x a răspuns:

Ce naiba ca ma apuca nervii.Ince limba scrii fato? Tu nu ai invatat romaneste?

De unde stii tu ca te saruta cu ochii deschisi cand tu zici ca ii inchizi pe ai tai? Poate ca ii inchide si el dar ii deschideti amandoi in acelasi timp.

| sefwefhiff a răspuns:

Direct si la obiect...fi onesta si sincera si mai ales directa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si prietenul meu la fel.L-am intrebat de ce si imi spunea ca ii place sa-mi priveasca buzele.Se mai spune ca atunci cand nu iubesti ii tii deschisi dar nu e adevarat.In fine, probabil ca ii place sa te priveasca in timp ce te saruta
Numai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu consider ca asa e normal. fata sa fie visatoare, si sa stea cu ochii inchisi.un sarut in care ambii au ochii deschisi imi pare ridicol si neexcitant.