Prietenul meu sta la 600km de mine, dar nu mi-am pus niciodata intrebarea asta!
Tu stii mai bine daca se merita acest lucru. În viata nu se stie niciodata unde sta cel care poate sa-ti ofere dragostea, fericirea, ai datoria sa-i dai o sansa.
Nu este problema in km daca 2 persoane se iubesc cu adevarat. Timpul va arata daca sinte-ti unul pentru altul. Tu arata-i ca tii la el si iubestel, nu trebuie sa vezi lucrurile negativ in nici un caz. Iar ca va vedeti atit de putin tu spune-i, trebuie sa discutati despre orice amanunt, daca odata te deranjeaza un lucru si tu taci de 2 ori se intimpla apoi asa nu ajungeti departe.Succes.
Gandeste-te intai la tine si la ce simti tu! Iti este bine asa? Tii la el cu adevarat? Crezi ca ai putea si fara el? Daca vezi ca nu merge vorbeste cu el si aflai parerea! apoi iti va fi mai usorsa iei decizia potrivita!
Te vei descurca!:X succes:*:*
Fetita draguta
noi ne vedem doar duminica, uneori o data la 2 saptamani, poate nici nu ne sarutam, si tu pui problema asa?
important e sa va iubiti
bafta
Daca va iubiti cu adevarat, Dc nu? O iubire adevarata poate exista si la distanta
Prietenul meu sta la 200km de mine si ne vedem o data la 2 sapamani.sau cateodata o data pe saptamana sau poate o data la 3 saptamani. Mai rarut ca-i mai dragut.eh.e greu, dar daca ne dorim cu adevarat ca relatia sa mearga bine, trecem peste. Ce n-as da si eu sa ma vad cate 5 min in fiecare pauza cu el:X:X.acum tu faci cum crezi.Cum iti dicteaza inima
by daii
Daca ti la el da. Dar incearca sa faci cumva sa va vedeti mai mult. Mai du-te tu pe la el.Sau invita-l in weekend sa vina la tine sau invers.Cu atat pot sa te ajut.Viziteaza-mi profilu` te rog si raspunde la intrebarea mea
Mersi mult. Te-am pupat!
anonim_4396 întreabă: