Chiar daca tu nu poti fi aproape de Dumnezeu, cu siguranta, El, va fi aproape de tine. Cere si ti se va da! Nu ezita sa te rogi Lui atunci cand simti nevoia si nu numai atunci. Te rogi si cand esti fericita, nu doar cand esti trista. Ai 24 de ani, esti in floarea vietii, orice esec este un punct in plus la capitolul maturitate. Orice sut un fund este un pas inainte. Din orice relatie inveti ceva folositor, chiar daca s-a terminat trist. Fruntea sus, lupta cu viata abia acum incepe, n-ai voie sa abandonezi. Ai intrat in joc, joaca pana la capat. La multi ani, domnisoara. Cei puternici sunt cei incercati de viata.
Buna tepeliga,
Iti urez la multi ani, sanatate si fericire!
Esti inca tanara, mai ai mult timp pentru bucurii alaturi de cei dragi si credinta te va ajuta sa treci peste necazuri si deceptii. Numai bine!
Invingatorii vad orice esec ca un pas inainte. Deci nu fii trist, lucurile se vor indrepta, mai ales ca ai credinta.
Hey in primul rand:la multi ani! si gandeste`te ca viata merge inainte, chiar daca ai pierdut ceva sau pe cineva la care tineai stai linistita viata te va rasplati poate ca aceea persoana nu te merita. numai bine sa fii iubita:*
Daca te-a parasit, nu a fost persoana potrivita pentru tine, crede si vei cunoaste in curind o alta persoana, dar nu te grabi cu iubirea.Nu te indragosti la prima intilnire, asa cum am patit si eu, incearca sa vezi ce gindeste, si apoi vezi daca te iubeste cu adevarat sau nu.
E greu sa realizezi cand nu mai ai pe cineva drag langa tine dar totul se rezolva incet incet, si vei trece peste asta, ai incredere in Dumnezeu in coontinuare, si in primul rand La multi ani :*
E greu sa fii singura de ziua ta, dar gandeste-te la cei ce nu au chiar pe nimeni alaturi de ziua lor, nu au chiar pe nimeni care sa isi aminteasca de ei.Eu am trecut prin asta, din multi ai familiei, prieteni doar MAMA si-a amintit ca e ziua mea... a fost de ajuns!