Stiam ca la ceva de genul asta se va ajunge, dar nu am trisat sa citesc doar sfarsitul
Solutia e simpla: Cumperi un posted cu Children of Bodom (sau mai multe) si le lipesti peste "I love you Justin!". Eventual, ca sa se asorteze cu camera, iei si niste postere cu My little pony.
In primul rand as vrea sa stiu ce scrie in adeverinta aia medicala. In al doilea rand nu cred ca ai ce altceva sa faci decat sa ii explici fetei situatia.
Dude, mi-ai facut seara. Esti epic.
Ar trebui sa scrii. Ai o sora nebuna
Acum la subiect, poti sa ii zici ceva aproape adevarat, ca ai pierdut un pariu ceva si trebuie sa faceti schimb de camere, tu cu aia mica, sau... ca ii e frica sa doarma acolo etc etc.
Intelegi tu.
Tu nu esti normal. Am mai citit din intrebarile tale. Ai foarte multa imaginatie ) 40 de ani zici? )
Pfoai frate şi mie mi-ai făcut seara!
Mă regăsesc oare cum în viaţa ta, dar eu am 17 ani şi soramea 10... şi cam acealeaşi probleme le am şi eu, cu camerele exact la fel! Iar mama mea este exact la fel cănd încerc eu de ex să îi explic că sunt matur, gen: "Ok o lună să fii pe banii tăi. 42 de lei, dacă îţi ajung"
Şi să trec şi eu la subiect ca @Seby90 eu de ex aş încerca eventual să cad la înţelegere cu soramea, să mă lase la mine în cameră... ceea ce de obicei nici la mine nu merge numa' dacă mă rog 2 ore şi îi dau ceva în schimb. Ori nu ştiu explică-i situaţia, nu cred că are rost să o minţi nu ar fi indicat.
Ps: Sper să nu ajung şi eu aşa, fiindcă lucrurile într'acolo se îndreaptă...
Simplu : ii spui iubitei tale adevarul. Pun pariu ca o sa rada cu pofta la toata faza si o sa i se para teribil de amuzant
Am citit si celalalta intrebare a ta si trebuie sa iti marturisesc ca esti extrem de comic. Ai un stil foarte amuzant de a scrie, pentru cateva secunde chiar m-am intrebat daca povestile pe care le spui aici sunt sunt doar pentru a-ti testa talentul literar. Cred ca ar trebui sa iei in considerare idea de a scrie pe undeva, ti-as cumpara cartea.
Oricum ar fi spune-i prietenei tale adevarul, pentru ca o sa inteleaga. Eventual inainte sa o lasi sa intre in camera ta cea roz.
Iesi in oras cu mama cu tot, la o pizza sau o altceva; astfel eviti explicatii lungi despre starea de fapt din casa.
Hai ca ai facut-o, de la primele randuri credeam ca e o problema mai grava, ma gandeam ca a plecat aia mica de acasa, sau ca a facut ceva mai grav, in legatura cu adevaratul subiect, vorba lui @seby90, spune ca ai pierdut un pariu sau cel mai bine povesteste-i totul asa cum ne-ai spus si noua, o sa te inteleaga mai ales ca sora ta are 14 ani, intr-adevar nu e mica la 14 ani, dar nici maturizata complet nu este, stai linistit, sigur prietena ta o sa ta inteleaga, pa pa
Wow! Unii chiar cred ca e pe bune ce scrii
E nasol cand n-ai ce face, nu? Te plictisesti rau, vad...
Brovo,mie mi-a placut, am citit si cealalta si nu m-am plictisit deloc, ai imaginatie, idei bune