anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Probabil ca stiti ca am sora cu mult mai mica decat mine, eu am 40 si ea 14.Am mai scris despre asta.O iubesc foarte mult si incerc s-o ajut mereu, dar astazi cred ca am dezamagit-o.Sa va spun cum s-a intamplat:
Azi-noapte pe la vreo doua,cum stateam eu asa sa-mi obosesc ochii in televizor, vad cum se deschide usa dormitorului si intra capul ala ciufulit al ei:
-Dormi?
-Ce vrei la ora asta, n-ai somn?
-Vreau sa vorbesc ceva cu tine.Important.
Si intra,se aseaza pe pat si scoate de sub tricou tableta.
-I-am luat tableta lui mama,sper sa nu ma spui!
-Pai a ta unde e?
-Pai e la mama, da n-am gasit-o.Mi-a luat-o ca sunt pedepsita, O saptamana.
-Da` ce-ai mai facut?
- I-am luat 5 lei din geanta.
-Pai si pentru asta ti-a dat o saptamana?
-Normal 3 zile,dar mai aveam ceva din urma si s-a cumulat.
Adevarul e ca mama are un stil al ei:uneori ii zice c-o iarta,dar de fapt ii da cu suspendare, si se regleaza cu ea data viitoare, cand o prinde iar cu ceva.
Si deci incepe sor-mea sa dea cu degetu` pe tableta si zice:
-Esti atent? Iti citesc ceva de pe TPU…
Aici s-a oprit putin si m-a privit ciudat.Am avut o usoara tresarire, dar nu cred c-a observat-o.Ma gandeam ca poate a intrat pe site si s-a prins ca am cont,si probabil ca vroia sa-mi reproseze ca scriu desprea ea si toate astea…
Asa ca am luat-o invers:
-Pai ce-i aia TPU?
-Cum,n-ai auzit de TPU?
-Nu…
-Esti vai de capu` tau…
Atat a zis si s-a dat jos din pat si-a iesit.
Si daca-am vazut ca a plecat am inchis si eu televizorul si m-am pus pe numarat oi, doar-doar oi adormi si eu.(vad ca numar si-acum).
Si-am atipit.
Nu stiu ce visez eu un pic, cand deodata ma trezesc cum ma zgaltaia ciufulita:
-Deci TPU e un site unde se pun intrebari si se raspunde…Acuma sa-ti citesc…
Si incepe iar sa dea cu unghia pe ecran in timp ce eu ma omoram sa tin ochii deschisi.
-Esti atent?
-Zii odata…
-Intrebare:``Cum sa fac ca mama sa nu ma mai trateze ca un copil si sa aiba incredere in mine si sa stie ca am crescut deja mare?``. Raspuns:``Cati ani ai?``. Raspuns:``Am 14 ani si sunt deja maturizata.``
Si s-a oprit.Se uita la mine si astepta.Eu nimic.
-Deci cum comentezi chestia asta?
-Poti sa mai repeti o data?
-Sure.``Cum pot sa fac ca mama sa nu ma mai trateze ca un copil si sa aiba incredere in mine si sa stie ca am crescut deja mare? Cati ani ai? Am 14 ani si sunt deja maturizata.``. Deci cum comentezi chestia asta?
(Ea se apucase sa repete si intrebarea ei!)
-Pai cum sa comentez,eu zic sa te duci in camera ta si sa ma lasi sa dorm.
-Doamne,o viata aveti si pe-asta o dormiti….
Si-a iesit iar.
Si ma culc si eu la loc, si adorm.
Am dormit eu cum am dormit cand deodata ma trezesc si imi dau seama ca e totusi cam dimineata, dar incepuse ceva galagie prin casa.Ies pe hol si realizez ca harmalaia venea din camera lui sor-mea, mai exact se apucase sa dea cu aspiratoru.Ma uit la ceas – 7.Intru la ea in camera,ma vede,opreste ala si ma ia tare:
-Tu nu stii sa bati la usa?
Pe pat un troler mic si un rucsacel. Ordine desavarsita, pana si pozele de pe noptiera disparusera.
Ceva nu era in regula, dar zic hai s-o iau usor:
-Da` ce faci aici?
-Dau cu-aspiratoru!
Raspuns corect…
-Si cu alea pe pat ce-i?
-E un troler si un rucsac…
Corect din nou.Era clar –si-o cauta.Zic - hai sa mai incerc o intrebare ajutatoare,si daca tot la fel raspunde,o iau si-o smotocesc sa-i fac coafura de azi-noapte.
-Da` pleci undeva?
-Ma mut.
O nimerisem.
-Pleci la manastire?
-Ma mut cu chirie, daca vrei sa stii…
- Zau?
-Da, zau. Vreau sa-mi iau viata in maini.Am 14 ani si sunt maturizata.
-Am inteles….
Nu stiam cum sa trag de timp,pana ma decideam daca sa-i trag una la cur sau nu.
-Bun,si bani de chirie ai?
-N-am alocatia de copil?
-Pai parca ziceai ca nu mai esti copil…Daca esti deja maturizata,cum de iti mai da astia bani?
-Cum iti da si tie ajutor de somaj,asa o sa-mi dea si mie alocatie…
Aici a inscris ea, recunosc.
-Si maica-ta ce zice? I-ai spus de planu asta-al tau de viitor?
-Da, am sunat-o si i-am zis.
-Si?
-A spus ca n-are nimic impotriva.Si chiar o sa ma ajute cu mutatu`.Mi-a promis.Acum mai raman s-o astept pana cand vine de la serviciu, sper sa nu te deranjeze…
Si s-a asezat pe scaun si-a amutit.
Am lasat-o si-am plecat in oras, ca aveam niste treaba.Ma intorc pe la 6, acu` pe seara.Intru-n casa, aud voci in bucatarie si ma duc sa vad ce e.Mama si cu aia mica.Mama statea la masa si uita pe o revista de la Avon, iar aia mica spala farfurii.Cred ca avea vreo suta.Si bombanea.Ma vede mama si-mi zice:
-Vezi ca-am facut niste schimbari.Hai sa-ti arat.
Si ma duce in camera lui sor-mea si imi zice :
-O saptamana, o sa stai aici pentru ca i-am inchiriat lui sor-ta camera ta, apoi va schimbati iar…Mi-a platit doar pentru vreo 5 zile,ca atat i-a ajuns alocatia, da` o s-o las o saptamana, pentru ca mi-a dat banu` jos…
-Pai si de ce-o mai pedepsesti cu vasele alea?
-Pai n-am pedepsit-o.Alea s-a oferit ea sa le spele, ca sa n-o mai calculez cand or veni gazele si curentu`…
Si asta a fost tot.
Bun.Acum problema mea:maine, de ziua indragostitilor, am invitat-o pe iubita mea s-o cunoasca pe mama.Si deci e prima data cand va veni acasa la mine.Cum fac eu sa-i explic de ce am o camera zugravita in roz,cu mobila roz,si perdele roz,si mai scrie si pe usa ingrosat cu nu stiu ce vopsea,de nu se ia deloc:``I love you, Justin!``.
Va rog, help.
Fundita.
Tot roz si asta… Cred c-o iau razna…

Răspuns Câştigător
| Radu284 a răspuns:

happy
Stiam ca la ceva de genul asta se va ajunge, dar nu am trisat sa citesc doar sfarsitul big grin

Solutia e simpla: Cumperi un posted cu Children of Bodom (sau mai multe) si le lipesti peste "I love you Justin!". Eventual, ca sa se asorteze cu camera, iei si niste postere cu My little pony.

12 răspunsuri:
| William a răspuns:

In primul rand as vrea sa stiu ce scrie in adeverinta aia medicala. In al doilea rand nu cred ca ai ce altceva sa faci decat sa ii explici fetei situatia.

| Seby90 a răspuns:

Dude, mi-ai facut seara. Esti epic.

Ar trebui sa scrii. Ai o sora nebuna laughing

Acum la subiect, poti sa ii zici ceva aproape adevarat, ca ai pierdut un pariu ceva si trebuie sa faceti schimb de camere, tu cu aia mica, sau... ca ii e frica sa doarma acolo etc etc. happy

Intelegi tu.

| tuGatita a răspuns:

Tu nu esti normal. Am mai citit din intrebarile tale. Ai foarte multa imaginatie laughing) 40 de ani zici? laughing)

| VirusS97 a răspuns:

Pfoai frate şi mie mi-ai făcut seara! laughing
Mă regăsesc oare cum în viaţa ta, dar eu am 17 ani şi soramea 10... şi cam acealeaşi probleme le am şi eu, cu camerele exact la fel! laughing Iar mama mea este exact la fel cănd încerc eu de ex să îi explic că sunt matur, gen: "Ok o lună să fii pe banii tăi. 42 de lei, dacă îţi ajung" laughing
Şi să trec şi eu la subiect ca @Seby90 eu de ex aş încerca eventual să cad la înţelegere cu soramea, să mă lase la mine în cameră... ceea ce de obicei nici la mine nu merge numa' dacă mă rog 2 ore şi îi dau ceva în schimb. Ori nu ştiu explică-i situaţia, nu cred că are rost să o minţi happy nu ar fi indicat.
Ps: Sper să nu ajung şi eu aşa, fiindcă lucrurile într'acolo se îndreaptă...

| sofisis a răspuns:

Simplu : ii spui iubitei tale adevarul. Pun pariu ca o sa rada cu pofta la toata faza si o sa i se para teribil de amuzant

| OoBunnyoO a răspuns:

Am citit si celalalta intrebare a ta si trebuie sa iti marturisesc ca esti extrem de comic. Ai un stil foarte amuzant de a scrie, pentru cateva secunde chiar m-am intrebat daca povestile pe care le spui aici sunt sunt doar pentru a-ti testa talentul literar. Cred ca ar trebui sa iei in considerare idea de a scrie pe undeva, ti-as cumpara cartea. laughing
Oricum ar fi spune-i prietenei tale adevarul, pentru ca o sa inteleaga. Eventual inainte sa o lasi sa intre in camera ta cea roz.

| Mihaela1964 a răspuns:

Iesi in oras cu mama cu tot, la o pizza sau o altceva; astfel eviti explicatii lungi despre starea de fapt din casa.

| Exilee a răspuns:

Cate nopti la rand nu ai putut dormi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai ca ai facut-o, de la primele randuri credeam ca e o problema mai grava, ma gandeam ca a plecat aia mica de acasa, sau ca a facut ceva mai grav, in legatura cu adevaratul subiect, vorba lui @seby90, spune ca ai pierdut un pariu sau cel mai bine povesteste-i totul asa cum ne-ai spus si noua, o sa te inteleaga mai ales ca sora ta are 14 ani, intr-adevar nu e mica la 14 ani, dar nici maturizata complet nu este, stai linistit, sigur prietena ta o sa ta inteleaga, pa pa

| Alexandru0007 a răspuns:

Ai o imaginatie foarte bogata

| UndergroundFolklore a răspuns:

Wow! Unii chiar cred ca e pe bune ce scriilaughing
E nasol cand n-ai ce face, nu? Te plictisesti rau, vad...

| Gαηαmα a răspuns:

Brovo,mie mi-a placut, am citit si cealalta si nu m-am plictisit deloc, ai imaginatie, idei bune big grin