Poate esti prea mica si nu ai putea intelege ce face el. Cel mai probabil e un om de afaceri care invarte multi bani, din moment ce umbla cu garzi de corp. Sau, ar putea sa lucreze undeva la SRI, cine stie... Tu esti singura care o poti convinge pe mama ta sa iti spuna, dar faza e ca probabil isi face griji ca vei spune si altora, si nu sunt sigur ca tatal tau isi doreste sa stie si altii cu ce se ocupa el.
Foarte interesant... Stiu si eu poate au un motiv pentru care nu vor sa iti spuna. Clar are o slujba importanta daca zici ca si-a luat si bodiguarzi. Cred ca mama si tata cred ca nu ai intelege si poate ai pune multe intrebari si ei sunt de parere ca mai bine sa nu iti zica. Eu zic sa o intrebi pe mama si apoi pe tata (sa vezi daca raspunsurile lor corespund si nici unul din ei nu minte). Eu zic sa insisti. Ei procedeaza gresit pentru ca nu iti spun. Daca te intreaba un coleg ce este tatal tau tu ce le zici? Vor incepe sa rada de tine. Spune-le asta parintilor (separat): macar sa iti zica slujba lui nu iti trebuie mai multe detalii. Daca nu intelegi slujba aia mai bine sa nu ii sacai cu asta, poti cauta pe net.
Este posibil sa fie interlop daca a spus sa te bucuri de ce ai, scuze chiar nu vreau sa jignesc. Poate face ceva care tu poate nu esti pregatita sa afli acest lucru.