| lovecats123 a întrebat:

Probabil o sa ziceti ca sunt superficiala, falsa dar chestia asta chiar se intampla.Se pare ca o colega din clasa ma considera cea mai buna prietena si pune mereu poze cu mine pe facebook. Sincer eu nu o consider prietena si partea cea trista este ca imi e rusine cu ea.Mereu are tendinta sa exagereze si sa imi interzica sa vorbesc cu celelalte colege. Si mai e si problema aspectului, aceasta fata nu prea iubeste sa se aranjeze.Cand sunt cu ea pe strada, baietii obisnuiesc sa strige dupa ea ca e grasa(are 90 de kg). Ma simt si eu prost ca sunt cu ea. Daca ar fi doar problema aspectului ar fi fost ok insa e si problema atitudinii ei( nu o plae nimeni din clasa ). Cum pot sa ii spun toate aceste chestii?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa nu mai stai cu ea desi e cam urat din partea ta, ea se va simti foarte singurasi trista mai ales daca zici ca n-o place nimeni din clasa. Incearca sa mai stai si cu ea dar si cu alte colege si sa nu-i mai permiti sa-ti impuna cu cine sa vorbesti si cu cine nu.

| ShaOfHatred a răspuns:

Uite,nu spuc ca e bine dar spune-i in fata!
Spune-i ca nu o simti ca pe o prietena, si ca nu ai mai vrea sa iesi cu ea. O sa te judece, o sa te urasca, dar nu ai ce face. Nu poti sa-i zici cu frumosu ca te mananca.
Si de ce toata lumea are prieteni numa eu nu?

| DarySiNimicMaiMult a răspuns:

Ar trebui sa ii spui sa nu mai stea cu tine ca nu vrei sa fi prietena cu ea.Nu ar trebui sa ii spui acele chestii pentru ca sunt sigura ca si tu ai defecte, nu? ASA CA NU TE LUA DE EA, E DE AJUNS SA O RANESTI CAND II SPUI CA NU ITI E PRIETENA.

| many404 a răspuns:

Sa te indepartezi usor de ea, sau ii spui sincer ceea ce crezi, da mai bine incearc-o sa o intelegi

| alice4stars a răspuns:

Mai bine ii spui ce simți, sa te lase in pace... Nu o mai baga in seama si spune-i tot ce ai pe inima cat mai blând, ca sa nu ii ranesti sentimentele.