| doctoru_5476 a întrebat:

Problema ie in felul urmator, atita timp cit si fata care ie minora si baiatu carei major miau calcat integritatea si orgoliu de parinte in picioare sa faca legea dreptate.Baiatul daca avea ginduri bune si constientiza ce inseamna sa dai cadouri si mici atentii unei minore pentru a intretine relati sexuale nu merita respectat, putea sa vina sa vorbeasca cu noi parinti si se putea rezolva, dar sa multumit sa o invete ca la 16 ani poate sa faca ce vrea, e nu ie asa dacaera fata dintr-o fam.saraca etc.se poate, dar atita timp cit are tot cei trebui, chiar toate conditile parinti gospodari, muncitori ne find violenti neconsumatori de alcol. fata avind mumai diplome de premiul 1 si 2 din clasa intii si pima in a opta nu are dreptul asta, chiar daca ie democratie asta nu inseamna ca putem face ce vrem ca sintem adolescenti sau majori exista legi si trebui respectate

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

Din descriere se pare ca a fost corupere de minori. Ai dreptate 50% dar te ai intrebat daca si tu ca parinte nu ai gresit nesupaveghind mai mult fata? Nu pun seama pe democratie pentru ca asta nu este domocratie. ASa au perceput o acesti adolescenti. pentru noi cei mai in virsta nu, Legea e lege pentru toti. Asa ca adreseaza te instantei si rez pb bafta. si fetei o lectie ii trebuie. putin mai dura [nu bataie ] poate o discutie mai lunga si sa i mai tai din dorinte. mofturi. etc si poate va vedea altfel viata ]

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca are 16 ani, legea considera ca are discernamant, este nubila si poate lua decizii pentru ea insasi, fara sa fie nimic ilegal sau nedrept. Din pacate, legea nu repara orgolii ranite.

| fabiola a răspuns:

Ahhh Doamne ce te-ai suparat tu pe gramatica asta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tot tu?
Du-te la o consiliere psihologică, nu mai ai noțiunea evenimentelor!
Fără nicio supărare în ritmul ăsta o să faci o depresie dacă nu s-a instalat deja.
Pa, pa.

| doctoru_5476 explică (pentru Legiuitoarea):

Uite ca nu am facut nici o depresie, dar timpul rezolva totul

regis
| regis a răspuns:

Deci pana la urma accepti ca e vorba de orgoliu. Dar in rest cred ca glumesti, nu pot sa cred ca te asteptai ca baiatul sa iti ceara voie sa iti reguleze fata, fara suparare. In privinta conditiilor oferite de parinti si a rezultatelor la invatatura ale fetei, chiar nu are relevanta. Adolescenta este o perioada critica si foarte greu de "gestionat" de catre parinti, dar cum ti-am spus si cu alte ocazii, legea nu va va rezolva problemele, ba dimpotriva, le va agrava.

| gabriela a răspuns:

Hai ma, apuca-te de scris carte, lasa-ne in voia Domnului in pace!

| Zazu a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca are 16 ani, legea nu este cu dumneata, imi pare rau.Nu ai ce face, degeaba te lamentezi, pentru ca nu faci nimic.Stiu si te inteleg ca esti disperat, dar nu mai ai ce face.

| mary_5801 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa astepti.Stiu ca este dureros pentru ca esti parinte dar timpul o sa rezolve tot, ai sa vezi.Acum multi ani, sora mea a facut cam la fel.Ai mei n-au avut ce sa faca pentru ca ea isi dorea sa stea cu el.Am tinut legatura cu ea aproape mereu, si intr-un final si-a dat seama ca nu o mai ducea ca acasa.Acolo ii lipseau multe si singura a spus ca vrea inapoi acasa. Dar ii era teama pentru ca el nu o lasa.Si in momentul in care am fost siguri ca ea vrea sa se intoarca, ne-am dus toata familia si am luat-o de acolo.De aceea iti spun:pastreaza o relatie cat de cat apropiata de ea sa stie ca poate conta pe tine. O sa se intoarca singura, si ai sa-ti dai seama cand o sa se sature.Pana atunci inarmeaza-te cu multa rabdare.

| smaranditza a răspuns:

Cred ca o discutie deschisa cu fiica dumnitale ar fi lucrul cel mai nimerit; oricum, atitudinea caeasta dura si acest orgoliu, cam exagerat dealtfel, pot fi foarte daunatoare; trebuie sa intelegi ca generatiile de acum sunt cu totul altfel decat eram noi la varsta lor; credeti-ma, sunt cadru didactic si vad copiii devenind parinti, ba chiar bunici...
acordati un pic de incredere fetei dvs., ba chiar si prietenului ei! ati putea fi surprins de rezultate!

| Yuji a răspuns:

Si intrebarea era?
Asta e doar o dojenire certata cu limba româna.

| Dropia a răspuns:

Nu mai bea omule inainte sa pui asa o intrebare. Inteleg necazul tau dar asa nu il poti rezolva. Tu spui ca ea este saraca dar eu vad ca tu esti
mai vorbim maine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci ia batul nene doctorule, si fai cateva dungi pe fund sa-i treaca de scarpinat inauntru.si explica-i ca mai are doi ani pana-si poate exercita propria vointa. daca sta in casa ta. daca nu vrea sa mai stea, poate pleca. legea ii da voie. dar daca vine inapoi, o primesti doar daca vine tipul sa te plateasca, sa o iei inapoi.stii ca asta nu se va intampla niciodata.si stie si ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nenea doctore nu te-ai sinucis inca? Ma ce naibii esti habauc asa? Fi-i atent la cuvintele tale "Baiatul daca...constientiza ce inseamna sa dai cadouri si mici atentii unei minore pentru a intretine relatii sexuale cind putea sa vina sa vorbeasca cu noi parintii si se rezolva". Ma nene, esti sanatos la cap? Ce se rezolva? Raporturi sexuale gratis? Atunci daca sustii ca ai dat o educatie trasnet cum poti sustine ca fata o facea pe cadourile si atentiile lui.As vrea sa fiu si eu la tribunal pentru ca o sa fie risul naibii.