| VLad_9311 a întrebat:

Problema mea este ca am aflat ca taicameo are amanta... si ce sa fac doar eu stiu?crying as spune mamei dar mi-e rusine sa vb despre acele lucruri am vazut pe messu lui la arhiva si scria ca cand ne mai asa si noi chestii de genu asta.intalniri etc va rooogg ajutati-ma am doar 13 ani.

Răspuns Câştigător
| SimonaAdina a răspuns:

Daca o iubesti pe mama ta spune-i cat mai mai repede.Chiar daca se vor desparti acum este mai bine. Tatal tau nu o iubeste pe mama ta, el se va indragosti de alta si o va parasi pe mama ta, si atunci o sa o doara mai tare.Pt inceput vb cu tatal tau si arata-i arhiva pe care ai gasit-o si dupa aia vb cu mama ta.succes

14 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Băi oameni buni, da' am şi eu o chestie de spus: Nu se gândeşte nimeni că omu' poate făcea caterincă pe net?
Adică na... dacă l-ai prins cu limba-n gâtu' ăleia, când şi-o trăgeau, sau i-ai văzut de mai multe ori ţinându-se de mână prin oraş... etc. etc.
Şi-n plus, te-ai uitat cu cine vorbea? Dacă vorbea cu ceva coleg/ă de la lucru?
La urma urmei poate fi doar câte o caterincă între colegi pe care tu să nu o fi înţeles.
Părerea mea e că până nu ştii sigur că este aşa, n-are niciun sens să te stresezi în vreun fel.
Ah... şi încă o chestie: Dacă taică-tu o înşeală pe maică-ta, de ce-ar vorbi pe messenger şi-ar păstra arhiva? Îl crezi prost?
Hai salut.

| NickiMinaj a răspuns:

Cere-i o explicatie in legatura cu ce ai vazut, in primul rand. vezi ce atitudine are. desi pe viitor, chiar nu e treaba ta sa ii umblii in arhiva de la messenger.

| Sonny a răspuns:

Fi barbat in casa, daca taica`tau nu e, chiar daca ai doar 13 ani.

| cryssa a răspuns:

OMGstraight face
daca ii spui mamei tale fii sigur ca se vor desparti...si nu cred ca iti doresti asta:-s
iar daca nu ii spui, tatal tau va continua sa o insele
cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu tatal tau, sa ii explici ca stii si tu asta si ca daca va mai continua va trebui sa actionezi8-)
thinking alteva nu cstiu ce ai putea face...
oricum esti intr-o situatie oribila... sper ca totul se va rezolvasad
mult noroc:*

| Bringthatbass a răspuns:

Hmmm... Delicata prolema. Poi... in niciun caz nu poti sa-i spui mamei tale despre asta. Convingel sa o lase, mai bine nu vorbi frumos cu el, dai de intales ca sti ceva. Iar daca e sever cu tine atunci spune-i mamei tale. Si parintii mei au divortat cand aveam varsta de 6 ani. Nuti fa griji de asta! O sa te puna sa alegi daca divorteaza. Dar nu cred ca e cazul, unele cupluri se iubesc si se iarta reciproc, poate ai norocul asta!

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine discuti cu mama ta. cu riscul de a se desparti. e mai bine decat sa fie umilita nu? vorbeste cu ea repede!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine taci din gura nu te baga e treaba lor ce fac ei. Si cum a zis si Cryssa daca ii spui mamei tale sigur se vor desparti si sigur nu ti doresti lucrul asta, asa ca fate ca nai vazut nimic ca nu stii nimic e mai bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cedryck : cum sa nu se bage? tu nu te gadesti ca il macina gandul?
Eu spun sa vb cu tatal tau. imi pare rau pentru tine as vrea sa te ajut cumva.

| Viorellilo07 a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa discuti cu tatal tau.
dar si asta este dificil tinand cont ca esti mic... oarecum
si nici mamei tale nu. i poti zice. exista riscul unui divort
eu zic ca trebuie sa ii reunesti si sa. i reamintesti tatalui tau ca mama ta il iubeste si cat de frumoasa e...
altceva nu stiu ce sa. ti spun
Mult Noroc... o sa ai nevoie

| Silvia78 a răspuns:

Saracul de tine...Parerea me este sa ii spui mamei tale alteceva nu stiu, iarta-ma dar na...Imi pare foarte rau pentru tine cred ca te simti oribil! Mai am o intrebare mai ai frati?

| VLad_9311 explică:

TEapa Fraierilorlaughingrolling on the floor

| justme_7869 a răspuns:

Aceasi problema o am si eu acuma...tot asa nu stiu ce sa fac! la arhiva tatului meu am gasit multe convorbiri cu diverse femei si ma doare si nu stiu sincer ce sa fac! ma doare mai mult de mama mea si de sora mea mai mica eu trec peste ca sunt maritata dar nu stiu cum ar reactiona sora meacrying(...este cel mei greu moment din viata mea nu stiu cum sa procedez

| madalina_4905 a răspuns:

Wtf ...are 13 ani cum sa discute cu tac`su? Daca ala e senil? Si il ia la bataie sau ceva de genul? Cel mai ok ar fi sa descopere mama ta '"accidental"(ajutata de tine) acele conversatiiwinking