anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea suna cam asa.
De prin octombrie, un baiat imi tot repeta ca tine la mine. Inainte ca el sa-mi spuna, mi-au zis multe alte persoane. El a facut rost de numarul meu, si prietenoasa din fire cum sunt, intre noi s-a format o prietenie foarte frumoasa. Mi-a spus de multe ori sa fim impreuna, dar raspunsul meu a fost de fiecare data ca mai bine ramanem la stadiul de prieteni.
Imi este foarte drag, dar ca simplu prieten, nimic mai mult! Faza este ca eu tin enorm de mult la un baiat, si nu pot sta cu altcineva fara sa port vreun sentiment,
In fine... Imi repeta seara de seara ca ma iubeste, ca nu a mai tinut la nimeni atat de mult. Vorbeam mai toata ziua...
Greseala mea a fost ca intr-un final, am acceptat sa fin impreuna ( am stat cam 3 saptamani ). M-am despartit de el pe motiv ca ne era greu, deoarece el era dintr-un sat, iar eu din oras. si trebuia sa vina aici de fiecare data...
Mi-a spus in acele momente ca i-am distrus fericirea, ca el nu stie ce sa faca, pentru ca ma are non`stop in minte. ca ma iubeste cu adevarat. M-a intrebat daca in vacanta de vara ii mai dau o sansa, si fara sa-mi dau seama ce va urma, i-am spus ca da.
Intr-un final, vacanta a sosit. M-a intrebat daca m-am mai gandit, si cum ramane cu noi doi pana la urma. I-am spus ca ar fi perfect sa fim doar prieteni, ca nu vreau sa il ranesc.
Am vorbit de pe la ora 22 pana la 3 dimineata numai despre asta. I-am spus sa ma uite, dar mi-a zis ca nu poate, pentru ca ma iubeste prea mult. Ca el este in stare sa accepte orice numai sa fim impreuna. ca alegerea mea l-a dat peste cap, ca i-am dat sperante degeaba, ca orice ar fi, el nu vrea sa ma piarda...mi-a spus ca pentru el sunt speciala, diferita de orice fata... ca simte cele mai puternice sentimente ce le-a avut pentru o fata, si desi sentimentele astea ii fac rau, nu vrea si nici nu poate sa ma uite. Mi-a spus si imi spune foarte multe lucruri.
I-am spus ca daca intr-adevar ma iubeste, imi respecta decizia si ma intelege, si mi-a spus " Scuza-ma. Gata, nu mai insist. Dar te rog si tu sa intelegi ca orice ar fi, orice mi-ai face, sentimentele mele pentru tine nu se vor schimba ".
Am vorbit cu el cat am putut de frumos, si nici nu am de gand sa incep sa-i vorbi urat. Il consider un prieten foarte bun. M-a ajutat in orice probleme, si nu m-a lasat cand alte persoane au facut-o.
Dar el tot insisa si nu stiu, chiar nu mai stiu ce sa ii spun. Stiu ca il doare, dar nu vreau sa-l ranesc si mai tare. Nu stiu ce sa ii mai spun sa inteleaga. ajutati-ma si voi, va rog.;(.
Eu il inteleg, pentru ca si eu am fost pusa in situatii asemanatoare, si stiu cat doare faptul acesta...

5 răspunsuri:
| Valisor09 a răspuns:

Eu daca eram in situatia ta o luam razna dar tia daca ti la el sti ca o sal distruga faptul ca iti place alt baiat happy si de aceia mai bine ii zici decat sa afle de la alt cineva ca esti indragostita de alt baiat happysi eu am trecut prin atatea la fel ca el si am inteles cand mi-a zis in fata ca ma place ca pe un v prieten si n ca pe un iubit ..sigur am fost trist atunci dar am trecut peste si acum sunt foarte fericit cu cine sunt Funda pentru sfat?

| AlexxandraAa a răspuns:

Cam asa e si problema meastraight face...Nu te combina cu el daca nu ai sentimente fata de el.Iar daca iti place de altcineva asteapta ....asteapta si o sa vezi ca o sa se intample ceva frumos..Asa a fost si la mine..si am asteptat.1 an aproape..si se pare ca a dat roade asteptarea mea.:*

| DLeonard a răspuns:

Daca nu il iubesti si stai cu el numai din mila nu o sa faci decat sa il ranesti. Baiatul este indragostit de tine, n-ai cei face. Cati ani are? Este probabil la varsta aceea frageda cand te indragostesti atat de mult de o persoana si o vrei cu orice pret. Fii prietena lui in continuare, asta ii va alina putin durerea. Timpul le va rezolva pe toate.

| sabin89 a răspuns:

Tu zici asa: "Faza e ca eu tin enorm de mult la un baiat". Ce sa intelegem de aici? Ca tu tii deja la un alt baiat? Daca da, atunci e simplu. Ii spui deschis: eu iubesc pe un alt baiat.
Pe de alta parte, el a zis: "Gata, nu mai insist". Daca e baiat de cuvant, atunci ar trebui sa respecte ce a zis. Daca tot mai insista, inseamna ca nu e baiat de cuvant. Si atunci...sa fie sanatos.

| Sakura25 a răspuns:

Pana la urma va intelege ca nu poti sa fii cu el. Daca ii spui ca iubesti alt baiat se va simtii ultimul om.foarte nasoala situatia, mai ales ca desi tii la alt baiat l-ai acceptat o perioada.Parerea mea e sa nu ii spui de celalalt, ci doar pastreaza distanta si aminteste-i de fiecare data care sunt sentimentele tale.Am patit-o si eu cand aveam 18 ani.S-a combinat cu mine dupa ce s-a despartit de prietena, aia a plecat din tara, iar cand s-a intors aia dupa un an mi-a zis ca nu mai poate sa fie cu mine pentru ca o iubeste inca pe fosta, si cu subinteles aia ii da eu nu.Deci pastreaza distanta, va intelege pana la urma.