Eu daca eram in situatia ta o luam razna dar tia daca ti la el sti ca o sal distruga faptul ca iti place alt baiat si de aceia mai bine ii zici decat sa afle de la alt cineva ca esti indragostita de alt baiat si eu am trecut prin atatea la fel ca el si am inteles cand mi-a zis in fata ca ma place ca pe un v prieten si n ca pe un iubit ..sigur am fost trist atunci dar am trecut peste si acum sunt foarte fericit cu cine sunt Funda pentru sfat?
Cam asa e si problema mea...Nu te combina cu el daca nu ai sentimente fata de el.Iar daca iti place de altcineva asteapta ....asteapta si o sa vezi ca o sa se intample ceva frumos..Asa a fost si la mine..si am asteptat.1 an aproape..si se pare ca a dat roade asteptarea mea.:*
Daca nu il iubesti si stai cu el numai din mila nu o sa faci decat sa il ranesti. Baiatul este indragostit de tine, n-ai cei face. Cati ani are? Este probabil la varsta aceea frageda cand te indragostesti atat de mult de o persoana si o vrei cu orice pret. Fii prietena lui in continuare, asta ii va alina putin durerea. Timpul le va rezolva pe toate.
Tu zici asa: "Faza e ca eu tin enorm de mult la un baiat". Ce sa intelegem de aici? Ca tu tii deja la un alt baiat? Daca da, atunci e simplu. Ii spui deschis: eu iubesc pe un alt baiat.
Pe de alta parte, el a zis: "Gata, nu mai insist". Daca e baiat de cuvant, atunci ar trebui sa respecte ce a zis. Daca tot mai insista, inseamna ca nu e baiat de cuvant. Si atunci...sa fie sanatos.
Pana la urma va intelege ca nu poti sa fii cu el. Daca ii spui ca iubesti alt baiat se va simtii ultimul om.foarte nasoala situatia, mai ales ca desi tii la alt baiat l-ai acceptat o perioada.Parerea mea e sa nu ii spui de celalalt, ci doar pastreaza distanta si aminteste-i de fiecare data care sunt sentimentele tale.Am patit-o si eu cand aveam 18 ani.S-a combinat cu mine dupa ce s-a despartit de prietena, aia a plecat din tara, iar cand s-a intors aia dupa un an mi-a zis ca nu mai poate sa fie cu mine pentru ca o iubeste inca pe fosta, si cu subinteles aia ii da eu nu.Deci pastreaza distanta, va intelege pana la urma.