Multi din lumea asta nu isi permit multe asa ca traiesc cum isi permit. Daca singura ta varianta in momentul asta e autobuzul, mergi cu autobuzul, fara frustrari si fara resentimente
Eu am 21 de ani. Asta nu este problema mea.
Se aplica si celui care are problema
Adolescentul ar trebui sa puna mana sa munceasca si sa-si de-a seama ca nu totul in viata e confortabil si trebuie sa mai faca si lucruri neplacute.
Cred că acel copil când era mic plângea și obținea jucăria dorită.
Un adolescent de 16 ani este un om capabil să lucreze. Școala nu ia toată viața omului, mai sunt și vacanțe. Va lucra, va aduna banii și-și va cumpăra mopedul. Ceva îmi spune că părinții vor fi dornici să ajute la acest proiect în aceste condiții.
Dacă nu, autobuz + citit cărți + ascultare de părinți. Așa cum ai vrea să fie copilul tău, dacă din anumite motive preferi să decizi să nu-i îndeplinești o dorință. Și se va întâmpla, pentru că pur și simplu copilul trebuie să știe că părintele nu este un automat care primește cuvinte și dă bunuri.
Ar trebui sa vorbească cu părinții poate pana la urma reușește sa îi convingă sau dacă nu reușește și își dorește atât de tare poate sa înceapă să muncească sau sa împrumute de la prieteni, dacă chiar nu reușește atunci trebuie sa circuleze in continuare cu autobuzul pana își găsește banii necesari
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: