Off... stiu cum te simti, asa era si taticul meu acum vreo 2 ani. nu accepta sa ma asculte, tot ce faceam nu era bine, el vroia totul perfect, se supara daca veneam cu cineva acasa si multe
eu cred ca de fapt el trece printr-o perioada mai urata. poate din cauza unor probleme, daca tu nu te poti apropia de el spune-i mamei tale sa vorbeasca cu el si incercati sa rezolvati.
dar cred ca ar putea fi si altceva... ai 20 de ani si nu mai esti asa copil, si daca la inceput relatia voastra a fost destul de calduroasa cred ca ii e frica sa nu te piarda si intr-un fel se inchide in el pentru ca se simte singur. chestia cu serviciul nu ti-ar strica chiar deloc ai incepe sa iti faci un orar si sa fi si tu mai responsabil poate ca esti putin dezordonat si asta ar fi un motiv sa se supere doar ca nu chiar asa de tare. poate ar fi doar un motiv in plus, stii cum e... lumea se supara, tine in ea si dupa mai are nevoie de inca o prostioara mica sa ii se puna capac. nu stiu ce sa spun
chiar cred ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui cum te simti poate va incerca sa vorbeasca ea cu el si sa va impacati
Sper ca am ajutat. bft
si daca mai ai nevoie de ajutor nu ezita
N-ai decit o singura sansa pentrureusita si anume sa incerci sa-l multumesti.Este unul dintre putinii tati care nu se lasa fraierit de scaparile tale.Incearca mai bine sa nu mai inventezi si, in locul efortului inventiilor practica mai degraba efortul insusirii si depasirii cunostintelor.Am o singura sugestie, Iubeste-ti tatal caci iti vrea binele indeferent daca pe moment consideri altceva.