Ne stiam de mici, de la gradinita, dar niciodata nu am fost nici macar amici. nu vorbeam, nu ne salutam. asta pana in vara lui 2008, cand el mi-a dat un bip. stupid nu? nici macar nu stia ca sunt eu..de atunci am vorbit vreo 2 luni la telefon si prin mesaje si ne-am intalnit intr-o seara in oras. ne-am plimbat, am povestit si de atunci am ramas impreuna. ne iubim enorm dar am trecut cred prin prea multe, mereu dragostea a invins, acum avem 4 ani si sper doar s-o tinem tot asa. nu as suporta sa il pierd!
In urma cu 8 ani si jumatate, la o lansare de carte in Timisoara, eu fiind craioveanca si el bucurestean. Avem o relatie serioasa de 8 ani si suntem casatoriti de 6.
Intr-o bucatarie unde fugiseram, din colturi total diferite, de harmalaia dintr-o sufragerie. Sufrageria era atat de mare ca puteai intoarce un tren marfar dar atat de tixita de petrecareti ca nu puteai intoarce, de fapt, nici privirea. Bucataria, prin comparatie, era linistita, curata si dotata cu un frigider cu vin rosu, numai bun de cunoscut oameni.
Am fost 3 ani in acelasi liceu si nu ne-am vazut niciodata, apoi ne-am vazut pe strada, purta pantaloni scurti si rucsac, asa mi-am dat seama ca e din liceul meu.I-am spus doar "peda?" si am trecut pe langa el..si lui i-a ramas in minte faza.M-a cautat vreo 2 saptamani prin scoala si intr-un final m-a gasit in albumul liceului, m-a cautat pe facebook..Si asa ne-am gasit noi perechea.
Buna. Am o relatie serioasa de doi ani si 4 luni. iar poveastea mea e putin mai ciudata. Ne-am cunoscut pe internet pe un site de socializare. Eu am fost cea care i-a dat un mesaj cu textul "buna ce faci?"..Stiu ca suna cam banal. Ma plictiseam si nu aveam cu cine sa vorbesc. Asa am continuat discutia, am facut schimb de id-uri si asa mai departe. Am vorbit timp de o luna doar pe mess si la telefon. Pot sa zic ca mi s-a aprins o scanteie din prima seara, apoi a doua seara mi-a dat un mesaj " o sa imi fie dor de tine " si atunci am avut o senzatie.wow nu stiu cum sa o explic. Eu eram clasa a 10-a, el a 11-a.( eu aveam 17 ani, si el la fel ). si am continuat sa vorbim. dupa o luna, cand am luat vacanta eu avand rude in Brasov, m-am dus acolo si mi-am petrecut toata vacanta la unchiul meu cu el. El este din BV, eu din Ploiesti. Si ne-am indragostit unul de cealalt si am devenit de nedespartit chiar daca multa lume ne-a judecat relatia am trecut peste, ne iubim din ce in ce mai mult. Acum avem 20 de ani.Si avem multe planuri, care speram sa ne reuseasca. Ne vedem in wekenduri si in vacanta. La inceput a fost greu dar m-am obisnuit
anonim_4396 întreabă: