Buna, fiecare e cum l-a lasat Dumnezeu si nu e vina lui ca s-a nascut asa, nu e un defect chiar asa mare, in plus sunt alte calitati mult mai valoroase si mai importante pe care le poate avea un astfel de baiat, nimeni nu e perfect, si sincer nu ar avea dc sa se simta prost un baiat cu astfel de urechi, no problem...
Adica daca sunt clapaugi nu? pai daca au parul peste urechi e ok. mai ales daca e cret. dar cei care isi iau de exemplu ciupilica si isi lasa urechile pe afara...eh bine. mie nu-mi plac.. fiecare cu gusturile lui\. Practic nu ei sunt de vina. Dar pot sa ascunda acest defect! So no problem cat stiu sa le ascunda
Mama la acesti baieti le spune :clapaugi
Mai eu nu am nimic cu ei fiecare e asa cum la lasat dumnezeu
Foxy si dead. and. gone si maryana 3 incapabile care isi dau si ele cu parerea despre persoane cu acest defect. Dar ce poti sa ii ceri unei pustoaice daca atat e limita ei de gandire. Cred ca mai bine iti dadeai cu parere despre incapabilitatea voastra si dupa aceea sa vorbiti despre acest "defect". Asta e limita de gandire a unor ratate ale societatii!
Pt mine cand vad o stefel de pers mi se pare o calitate...nu vad nimic diferit...si in plus exista operatie pentru o astfel de "problema" mie mi se pare funny
Mai mie nu imi pare un defect sincer majoritate arata bine asa nu? Am dreptate?
Lavinya45 întreabă: