Eu am mers pana la vreo 10 ani. Eu cred ca e destul. Dupaia numai pe la prieteni foarte apropiati la o prajitura ceva, asa mi se pare normal sa mergi la toate varstele dar sa mergi ca si copii aia mici din casa in casa pana pe la vreo 9-10 ani maxim zic eu.
Ma nu stiu eu una am 11 ani jumate. dar sti as vrea sa merg si anul asta cu colindul...chiar daca-i ciudat
Pentru mine nu prea conteaza varsta. important e sa simti spiritul craciunului, care inseamna bucurie si bunatate... poti merge pana cand vrei u cu colindatul, o data pentru ca e si motiv de distractie si intalnire cu prietenii, si apoi ce e mai fain decat sa colinzi orasul o noapte intreaga si apoi sa mergi acasa la caldura, sa bei o ciocolata calda si sa stai la povesti?
:X:X:X
Eu am vazut fete si baieti la varsta de 18 ani care colindau, nu cred ca e nimic rau in asta
La orice varsta poti sa vestesti nasterea Domnului nostru Iisus...doar e Craciunul si asta inseamna cel mai mult.
Pai cand iti da barba (aici referindu-ma la baieti) nu prea mai merge sa te duci cu colindul .
Colindul este pentru cei mici.
Sora mea are 20 de ani si merge si acum cu colindu.nu prea conteaza varsta...in fine pe la30 de ani deja e mult eu as zice ...cam pana pe la 25
FriendsShow întreabă: