| AnonimGirl010101 a întrebat:

Puna TPU! Am o problema. Azi am intrebat-o pe mama daca ma pot duce macar anul acesta la colindat, fiinda nu am fost niciodata, deoarece nu m-a lasat. Fratii mei mai mari, nu au fost. Iar pe mine nu ma lasa, deoarece ii este prea frica sa nu se intample ceva.Pe tema asta m-am cetrat cu ea... iar acum nu imi mai vorbeste... Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Georgianamadalina13 a răspuns:

Uneori mamele pot fi enervante stiu din propria experienta. de asta trebuie sa ne pastram calmul, incearca sa ii explici ca ai vrut doar sa mergi si sa iti ceri scuze, daca te comporti frumos poate te va lasa happy

| CartitaAeriana a răspuns:

Cred ca ai putea sa o rogi sa vina cu tine cand vei merge la colindat. Sa te astepte in afara blocului, sau in bloc.Astfel va fi sigura ca nu vei pati ceva..Doar sa aiba timpul si cheful necesar. Iar pentru acum, du-te la ea so o imbratiseaza. laughing)

| Lawliet14 a răspuns:

Cati ani ai?

| AnonimGirl010101 explică (pentru Lawliet14):

13

| Fatamuntilor a răspuns:

Esti cam marisoara pentru a merge la colondat.chiar daca in mod normal nu ar trebui sa tina seama de asta,pentru ca e o traditie.
Ma gandesc ca tu vrei sa mergi pentru a strange ceva banuti, nu?
Pentru inceput zici ca mergi doar in bloc/cartier.O suni si o intrebi daca poti merge si in carier.
Oricum lasi telefonul deschis tot timpul si raspunzi la telefon tot timpul. Poti cere eventual sa mergi cu o colega/prietena.
Oricum, daca nici fratii tai nu au fost, nici tu.nu cred sa te lase.
Poate doar la rude, dar de acolo primesti,, grosul ' banilor.

| Lawliet14 a răspuns (pentru AnonimGirl010101):

Nu esti mare ca sa mergi la colindat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Este foarte frumos sa mergi cu colindul...
Daca ai 2-3 fete, puteti sa umblati ziua.
Cel putin va puteti duce la persoanele cunoscute.
Este o traditie pe care noi, generatia anilor 70 am trai-o si ne-am bucurat din plin.
Pacat ca in ziua de azi se pierde traditia.
Pacat ca unele mame nu le-a insuflat aceste frumoase obiceiuri.
O seara bunahappy