| adytzyka a întrebat:

Puteti sa imi dati niste idei despre sms-uri pentru ai castiga prietenia unui prieten..ne-am certat rau si acum regret... fundita

9 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă sunteţi prieteni adevăraţi, orice greşală se iartă! Cu ocazia asta vezi dacă-ţi e prieten cu adevărat!

| Kodokuna a răspuns:

O prietenie nu se rezolva printr-un SMS. Trebuie sa-i vorbesti fata in fata si sa-si dea seama ca iti pare cu adevarat rau.

| BiuL a răspuns:

Eu zic ca cel mai important e sa iti ceri scuze, sa vada ca regreti ce s-a intamplat si ca pretuiesti prietenia dintre voi si nu vrei sa se piarda. Si incearca sa ii explici dc ai facut/spus ceva care l-a suparat si ca pe viitor incerci sa eviti sa mai apara certuri intre voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieten amic? sau prieten iubit? happy

| todea1990 a răspuns:

Intreaba-l un simplu cf?

| lorelayilynn a răspuns:

Depinde de situatie mai mult. nu trebuie sa te vada disperata. trebuie sa il lasi pe el sa vina la tine si sa te doreasca. trebuie sa fii smechera. daca te intalnesti cu el la scoala sau in cartier ai putea sa te aranjezi (nu sa exagerezi) si sa fii mereu cu o prietena macar si sa razi, sa ii arati ca esti o persoana vesela si plina de viata. pana la urma baietii chiar vor un singr lucru. asa ca ai grija. bafta

| Razvy28 a răspuns:

Imi pare rau ca ne-am certat si propun sa ne impacam si sa uitam trecutul.

| Cristian_Belcescu_1986 a răspuns:

Nu ar fi mai indicat sa vorbesti cu el fata in fata decat prin sms-uri?

| justforfun97 a răspuns:

Prietenia nu o castigi prin SMS, prietenia se castiga prin fapte.