| MrEvil89 a întrebat:

Putin ajutor! prietena mea, peste cateva zile isi, sarbatoreste ziua onomastica care este aproape de ziua numelui 21 mai.nelamurirea mea este ce pot sa ii cumpar ca si cadou.pana acum i-am mai dat flori, o rama foto, o inima si a fost foarte multumita pentru ca nu e genul de persoana care sa astepte cadouri scumpe.pt ea gestul face mult.ce credeti ca pot sa ii cumpar? multumesc funda

Răspuns Câştigător
| Jhonye a răspuns:

Inima spune cel mai bine ce vrei sai cumperi.Dar aduti aminte dragostea nu se cumpara.

9 răspunsuri:
| PulbereDeStea a răspuns:

Un set de argint

| yoonny a răspuns:

Niste cercei, bratari, inele(nu neaparat de aur), un parfum, o bluza

ceva care crezi ca e pe gustul ei, ca iar veni bine

funditsSAbig grin

| anyshor a răspuns:

Eu i-as cumpara o rama cu inimioare in care sa pui o poza cu voi doi :*. Este un cadou superb, parerea mea. Eu sunt fata si chiar mi-as dori un astfel de cadou day dreaming funda?:*

| MrEvil89 explică (pentru anyshor):

Rama i-am cumparat iar poza am preferat sa o aleaga ea sad

| ileanaparlici1979 a răspuns:

Ce zici daca i-ai face tu un cadou cred ca ar aprecia mai mult pentru ca e unic si este facut de persoana mult iubita. laughing)

| Daniistm a răspuns:

Pai ai putea cumpara un lantisor sau un inel. Pe langa astea ii mai poti cumapara un mic ursulet de plus :X
Sper ca am putut sa te ajut happy

| alinutza1234 a răspuns:

Nu importa pretul cadoului dar atentia pe care ii acorzi iubitei tale)))))asaca fai mai bine un cadou simplu dar din toata inima

| CatalinaMalai a răspuns:

Ai putea cumpara niste accesorii. Poate o gentutza, daca ii plac cartile ia-i o carte care crezi ca e genul ei.