| asperger3 a întrebat:

Raspundeti scurt cu da sau nu fara alte lucruri: Sunteti de accord cu modificarea Constitutiei?

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Savina23):

Păî și dacă o fac ce pățesc?

| Lucian4 a răspuns:

Da, trebuie actualizata. de ex cei din executiv se mandresc ca avem 20 de ani e parteneriat cu N america, iar in constitutie scrie doar o propozitie despre ealaughing)) mare respect. pentru scurt, aderarea s-a facut cu 66% din membrii bicameralismului
La ce te referi tu, referendmul pentru fam., nu se zice nicaieri ar trebuie interzisa clonarea sau modificare a embrioni umani pentru a se proteja familia si demnitatea. Interzicerea in realizarea de comert cu material embrionar sau donarea de embrioni. Ar trebui ca reproducere asistată medical sau adoptia de copii sa se interzica homosexualilor. ps: ce am zis este dintr-o constitutie unei tari din Europa, mi se pare important pentru acea tara care nu este asa traditionala cum este Romania

| RAY a răspuns:

Nu,sunt impotriva adoptiei de catre copii persoanelor gay

| sofisis a răspuns:

Nu

| AlexDarius3 a răspuns (pentru alex15ccc):

Cam ca la orice referendum de fel laughing.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Categoric DA. total anti gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

''total anti gay'' referendumul are cu totul altă idee, una mult mai puțin idioată față de ce ai spus tu
și dacă sunt gay și mă ling pe stradă în fața copiilor tăi cu un bărbat ce se întâmplă?

| Alfred0703 a răspuns:

Nu.

| mihaicelsfant a răspuns:

Da

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru anonim_4396):

O cam cauti dupa cate se vede. degajeaza mai repede

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Când citesc idioțenii d-astea parcă-mi vine și mie să încurajez boicotu'laughing)

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune-mi si mie ce idiotenii am scris eu?

| minrest a răspuns:

Nu.

| CleanHeart a răspuns:

Nu.

| minrest a răspuns (pentru Savina23):

Pe trotuar, nu te alarma, nu pe carosabil.

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil ca va sesiza cineva la politie, iar ei vor interveni. Insa, daca se implica presa, oamenii vor fi revoltati pentru "discriminare".
Eu nu sunt de-acord cu astfel de comportamente in public nici macar din partea cuplurilor heterosexuale.
Au fost cazuri in Romania de oameni care intretineau relatii sexuale in public. Cand politia le-a facut dosar penal si, evident, le-a dat amenda, au fost oameni care s-au revoltat pentru ca nu au facut "nimic rau", ca e ceva natural.

| cristi202 a răspuns:

Modificarea in ce priveste libertatea de exprimare, sau altele? NU!
Modificarea in ce priveste familia? DA!
Intrebarea e ambigua, neclara, si lasa multe de inteles.