Prieten- de la un an
iubit -de la 15 ani
dar daca iubesti pe cineva nu conteaza varsta, nu?
Gresit! iubit = curvar! daca fac din greseala un copil e bine de la 15 ani? o sa intre tatal la puscarie pentru corupere de minore etc.
Ai inteles complet gresit, tu confunzi iubirea cu *** daca iubesti nu inseamna ca trebuie sa faci si alte lucruri, iubit/a este sub forma de o persoana mai speciala la care ti si te gandesti mereu la ea/el si ai fluturi in stomac si altele, ce ai spus tu, acela nu e iubit ci e o simpla persoana, acea persoana poate fi orice distrus/a, mai documenteaza-te inainte sa imi comentezi si dupa semne de punctuatie se scrie cu litera mare.
De ce vrei raspunsul sa fie rapid? E asa mare graba? Trebuie sa-ti faci prieten chiar acum, imediat? Si nu stii daca e permis sau nu?
Nu doamne dar nu prea am timp azi si voiam sa aflu raspunsul azi nu peste 20 de ani.Si da, stiu daca e permis sau nu.Nici macar nu imi stii varsta asa ca nu mai raspunde la intrebari doar de dragul de a raspunde.multumesc
Pai mai, fata a cerut raspuns rapid si tu raspunzi abia dupa trei ore...
Atunci am deschis si pentru mine eu am raspuns primul
Atunci când se gândeşte ca peste un an sau doi să se căsătorească
Nu e obligata sa se marite cu primul baiat pe care-l intalneste daca nu vrea, poate vrea sa aiba doar o relatie, dar nu o casnicie. De ex: daca iti gasesti un iubit pe la 15 sau 16 ani dupa 1-2 ani, adica pe la 17-18 sa se marite? Eu cred ca nu e prea tanara ca sa se marite, si chiar daca l-ar cunoaste la o varsta mai mare Nu e obligata sa se marite.
De la 15-16 ani poti avea un iubit, dar nu e o regula, daca nu-ti place de nimeni nu esti obligata sa ai o relatie, depinde de ce sentimente ai pentru acel baiat.
Sunt de acord că cineva nu trebuie să se căsătorească neapărat. Dar nu mi se pare nici matur şi normal ca să-ţi dai întâlniri de dragul distracţiei ca mai apoi să te gândeşti la un angajament serios. Care-i câştigul din astfel de "întâlniri"?
Bună!
Cică dragostea nu ţine cont de vârstă!
Eu zic că după 18-20 de ani încolo!
Ai tot timpul din lume!
Te pup!
Iubirea, fratele meu, iubirea! tu trebuie sa ai minim 18-20 de ani ca sa iti iubesti parinti, am dat un exemplu
anonim_4396 întreabă: