| plz1need1help a întrebat:

Raspunsul va primi funda

Am si eu o intrebare ...plac o fata iar colegii ma tot intrebau daca o plac dar eu ziceam ca nu pana cand fata m-a auzit si s-a suparat pe mine...nu vorbeste cu mine si nici nu ma duc sa ii spun ca o plac...ce sa fac sa ma ierte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii lasi un biletel, ii spui unei colege mai ghralive sigur va ajunge la urechile ei. Si daca decizi sa nu ii spui inseamna ca nu iti place asa de mult pe cat vrei sa crezi. Succes.

3 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Nu e bine sa faci bravada dintr-o declaratie.
cel mai elegant in situatiile astea de tip "lapte-gros" e sa zici: nu va priveste, nu ma mai stresati, am treaba. daca va zic da sau nu cu ce schimba raspunsul asta viata voastra?! vedeti-va va rog de ale voastre ca asa e mai bine pentru toti! Multumesc pentru intelegere, dragi colegi! CAM ASA... happy

| differntlife a răspuns:

Poate ca acei colegi erau pusi chiar de fata sa afle daca tu simti ceva pentru ea. si a primit vestea destul de urat. vorbeste cu ea deschis si o sa se rezolve situatia

| natashadeea01 a răspuns:

Pai nu inteleg daca o placi de ce te-ar interesa ce cred altii? ar fi bine sa fi sincer cu ea si sa iti ceri iertare ..credema ca fata s-a simtit prost ..in ceea ce priveste colegii...am trecut si eu prin asta acum multi ani laughing *** it laughing ia-i si tu peste picior big grin