PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Realitatea Tv a initiat o actiune umanitara de strangere de fonduri, pentru ajutorarea sinistratilor cutremurului devastator din Haiti!
Haideti sa contribuim si noi, ca o comunitate premiata (site-ul!) cu cat putem, la aceasta actiune!
Puteti suna acolo, pe telefonul fix, afisat pe croll, pe ecran, si dona o anumita suma - si aveti sansa sa prindeti la telefon o vedeta! - sau prin sms, la unul dintre numerele afisate acolo, in functie de cat puteti dona fiecare!
Actiunea se defasoara acum, live, dupa cum puteti constata in direct!
Guvernul s-a facut de ras, trimitand 50.000 de euro, in timp ce Republica Moldova, mult mai saraca decat Romania, a trimis 100.000 de euro!

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Urmaresc si eu. Multumim de informatie. Sper sa se stranga cat mai mult. Am vazut zilele acestea conditiile de acolo. E ceva de groaza.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Pentru ei nu este altceva decat apocalipsa care a urmat iadului. Trebuie sa-i ajutam, sa nu uitam in primul rand ca suntem oameni. Si ei sunt ca noi, dar teribil de distrusi. Multumim pentru postare!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Astia au avut probleme sa plateasca salariile angajatilor si acum strang fonduri? hmm cred ca as gasi alta cale sa ajut oamenii in impas daca mi-as permite, daca strange Vantu bani de cautiune? big grin

| anka a răspuns:

@nicu-nebunu problemele tale cu vantu nu ii ajuta cu nimic pe sinistrati. Gandeste-te ca maine cade blocul pe tine (ceea ce nu iti doresc) nu ti-ar placea sa te scoata cineva de acolo?

| botafogo a răspuns:

Eu am donat 10. 000 mii de euro. cum sa devin expert TPU?