Buna,
Pai e asa greu sa-ti dai seama?!
Si nu e singurul,sunt mai multi ca el.
Am si prieteni de genu lui.
Si problema nu e "regretul" ca s-a insurat prea devreme,e vorba de sentimentele si chimia care probabil lasa de dorit intre el si nevasta.
Poate si din vina ei se ajunge aici, atat femeile cat si barbati inseala cu un scop.
El daca nu are acasa ce isi doreste, cauta in alta parte.
Putea sa nici nu fie insurat si sa procedeze la fel.
E bine ca ti-ai dat seama cu cine te incurci, poti sa intrerupi interactiunea oricand
Daca nu, o va face el dupa ce isi va atinge scopu si va incepe sa caute alta partenera.
Gandeste-te de doua ori si deschide bine ochii!
Păi dacă s-a însurat la 23 de ani cred că săracul a ajuns aşa pentru că a lăsat-o pe una însărcinată
Nu regreta nimic. Vei invata cu timpul ca toti barbatii sunt asa, cauta mereu aventuri. Unii sunt mai indrazneti si o fac cu tupeu. Altii au alta tactica, asteapta ca fata sa se prinda si sa vina spre ei. Astia sunt mai ciudati, pentru ca daca relatia nu merge, reproseaza fetei ca i-a curtat si inselat. Ii numeri pe degete pe cei discreti, care se duc acasa si se poarta frumos cu sotia, fara ca aventura sa insemne ceva pentru ei.
Iubirea nu te face asexual,chiar daca iubesti tot te atrage sexul opus,omul este o fiinta poligama,din cate am citit va atrag barbati insurati desi ai vrea o aventura cu el nu? noi barbati avem o dorinta sexuala mare asta ne determina sa facem sex chiar daca suntem intr-o relatie, monogamia este un mit, pacat de aia daca chiar il iubeste cu adevarat, nu sunt pro bataie de joc ca stiu cum e, dar una e sa iubesti alta e sa te atraga una sexual, iubirea se duce in timp
anonim_4396 întreabă: