| Geannina1233 a întrebat:

Recent am devenit mama unui baiețel, cam acum 2 luni. Am 16 ani eu și iubitul meu suntem de etnie romă dar eu cu el nu prea mă mai înțeleg și de asta nu pot pleca de la el deși îmi doresc să ne înțelegem mai bine că sa putem să îl creștem pe bebe, dar fiind de etnie romă părinții mei nu mă sprijină.Ce se poate face în situația mea sa rezolv asta? Ce sfaturi ați avea sa rezolv asta?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Voi in satra aveti un bulibasa de care asculta toata satra de rromi, asdar spune-i lui bulibasa si acela va lua masuri ca iubitul tau sa faca ce trebuie si sa fiti un cuplu ascultator si cuminte, mai ales ca aveti un copilas impreuna.

| ioana748 a răspuns:

Pe primul plan este bebe la ora asta.
Insa te anunț ca esti intr-o tara unde te poti adresa politiei, asistentei sociale si vezi ce faci de acolo.
Pana iei o hotarare ai grija de bebe si tu sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu putere.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ioana748):

O, dar stiu ei foarte bine sa se adreseze asistentei sociale!
Si e plin prin spitalele de stat.

| ioana748 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da,sunt convinsă ca ai dreptate.
Ideea este ca este implicat un bebe nevinovat.
Sa le dea Dumnezeu lumina.

| sweetys a răspuns:

Ce inseamna ca nu va intelegeti, daca e vb de violenta, la politie. Stiu ca regulile la voi sunt altele, dar poate daca discuti cu el, fiecare sa isi spuna ofurile, fara sa va atacati si fara sa va certati, ce asteptari are fiecare, varsta nu va ajuta fiindca nu aveti maturitatea necesara, probabil el vrea sa mai copilareasca, probabil asta ai vrea si tu. Sau discutati cu un adult sau o persoana care va e mai apropiata sa va dea sfaturi, sa va indrume.