| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Recent m-am bagat in seama cu o fata la locul de munca si am inceput sa vb cu ea. Ea stie ca o plac si ca sunt indragostit de ea. Ea nici nu-mi zice daca are prieten, daca ma place, daca nu ma place etc. pe mesenger nu am vorbit cu ea doar fata in fata in pauze.Eu i-am spus ca o plac etc acum ce sa fac sa îi scriu sa vad daca ne putem intalni in timpul liber? Insa problema e ca chiar daca ar vrea sa ne intalnim eu nu am masina si nu prea avem cum sa ne intalnim fiind distanta dintre locuriele unde locuim este de vreo 50 km si nu exista tren sau alte mijloace.Ce sa fac atunci? Cand mai vb cu ea in pauze ce sa-i spun sa par mai interesant si sa o fac sa ma placa? Ce e de facut in situatia asta?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci, in afara de munca voi nu ati avea cum sa va intalniti, ceea ce face relatia imposibila, asa-i?
In acest caz, ii dai pace si-ti cauti una din apropierea locuintei tale.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Daca vrei sa o cucerești le colega ta trebuie sa fii cat mai îndrăzneț și transmiți energie pozitivă.
Poți vorbi cu ea despre lucrurile care se petrec la munca, despre pasiunile și interesele fiecăruia, planuri de viitor și hobiuri.
Iar dacă ai chimie cu ea in conversație încearcă să abordezi subiecte mai siropoase.Adica o întrebi ce fel de bărbați prefera, ce i-au plăcut la tine, îi mai faci niste complimente, o întrebi ce părere are despre dragostea la prima vedere și mai ales ce apreciază cel mai mult la un bărbat.

| 1997onur a răspuns:

Dacă iai spus adevărul că o placi acum rămâi cățeluși pe viață orium nai mașină la ce te aștepți tu? Sate placa și ia? laughing))))))) sărăcielaughing))))) vine unul cu BMW merge împreună cu ăla la el acasă i rupe ăla gura acolo și o trimite acasă femeie numai buna de acasă și virgină laughing))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca i ai zis ca o placi ai scazut un nivel in ochii ei. prima data vorbiti chestii normale dupa care incep da afli daca are iubit etc. pasul doi ceri un Facebook mai un chat un tik tok sau ce drac mai ii acum. dupa vreo 2 sap ai nr ei. mai un msg rar nu des abia dupa nu stiu cat timp bati apropo sa iesiti. acum asa in mare am zis nu stiu cum ii tipa. daca ii petarda sare 3 nivele si o arzi rapid daca ii de aia incuiata gen speriata cumintica si devreme acasa iti trebuie o munca buna de lamurire. ce drac i ai zis ca o placi acum se simte inferioara si o sa te evite pariu?

| Anonimulantisocial17 explică (pentru anonim_4396):

Tipa e de aia care vorbeste mult.eu sunt ila mai timid si prost. Cum sa o iau in viitoarele discuti?

| Mopmop a răspuns:

Niciodata relatii la locul de munca!
Nu insir acum motivele contra.
Restul sunt povesti.

| Anonimulantisocial17 explică (pentru Mopmop):

Pai atunci de unde? In timpul liber am doar un cerc restrans de prieteni si nu am cum sa cunosc persoane noi.

| Mopmop a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

In functie de anotimp mergi in parc, patinoar, biblioteca, bar, fa un curs pentru o meserie etc.
In functie de varsta ta si de hobby -uri ai orienteaza-te.
La munca mergi pentru bani. Punct.
Doar un mic scenariu nu ma pot abtine.
Te intalnesti cu una la munca. Apuci sa i-o dai si apar reclamatii.
Cum te mai duci a doua zi la munca?

| 120bulevard a răspuns:

Vorbeste-i de bani, vacante, masini, asta vor femeile sa auda in general de la barbati ca sa se indragosteasca de ei