| Bistalex a întrebat:

Recent, relația dintre mine și mama a fost destul de tensionată deoarece au început să apară des mici certuri. Astăzi, s-a întâmplat ca ea să-mi ia telefonul și a văzut că mă descărcam la cea mai bună prietenă a mea și spuneam despre cum mă afectau certurile cu ei, dar și despre o fată de care chiar mi-a plăcut și care m-a rănit. Recunosc, e și o greșeală din partea mea că nu am fost deschis, dar mereu am fost rușinat și mi-a fost frică de mama, deoarece mă doare când țipă la mine, iar în ultimul timp am fost și distras la școală. Eu, spre deosebire de alți colegi nu fumez, nu chiulesc, am numai note de 9 și de 10, dar recunosc că am și eu problemele mele. Nu sunt deschis, mint din frică și mai multe. Astăzi am aflat de la mama că pentru mine ea a decăzut și că din cauza mea vrea să se omoare, dar a și spus că mă va retrage de la meditații, de care am mare nevoie având vedere că sunt a VIII-a. Ea consideră că doar o folosesc pentru bani, când eu chiar o iubesc, dar nu știu exact cum să-mi manifest iubirea... Vreau să-mi repar relația cu ea și să o conving să mă lase la meditații, dar nu știu cum.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Mama ta are dreptate, ai doar 14 anisori si esti copil mic, inca nu ai voie sa ridici glasul la maica-ta si sa minti, ori sa te certi cu ea, avand obligati sa asculti in totalitate de parintii tai.
Ideal este sa-ti ia telefonul macar 1- 2 luni, ca sa nu mai pierzi timp inutil cu altii si sa le povestesti numai lucruri urate despre familia ta, fiindca lume abarfeste si asa ajunge tot orasul sa afle lucuri urate depre parintii tai.