anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Referitor la baietii care nu-si inseala iubitele.De ce nu le inseala? O fac pentru ca nu si-ar dori ca iubita sa sufere? Sau pentru ca le e frica sa nu afle si sa puna punct relatiei? Sau pentru ca pur si simplu ei iubesc si nu pot face asa ceva?
Fidelitatea e indiciul unei fete care vrea sa afle daca iubitul o iubeste?

Răspuns Câştigător
| Eee_7625 a răspuns:

Nu o inseala deoarece gandul ii sta numai la ea, o iubeste si e totul pentru el. Si nu ar putea fi cu alta fata gandindu-se la ea.happy Sau la unii nu le sta in caracter, sa insele. mai bine pa si dupa cu alta. iar unii inseala pentru ca inca nu si-au gasit persoana care sa le puna capac! sa moara de ea. si sta cu una cu alta pentru distractiebatting eyelashes te-am pupat:*

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu nu înşel dintr-un singur motiv: Este minimumul de respect pe care-l pot arăta pentru relaţie în sine, indiferent de cum merge relaţia.
De aceea sunt dispus să mai trec peste vorbe urâte, peste comportament mai de-a pixu' ş.a.m.d. dar peste infidelitate nu trec niciodată.

| fabiola a răspuns:

Da,infidelitatea inseamna lasitate, lipsa de respect, incertitudine in sentimente!

| PetreConstanta a răspuns:

Draga ce pot sa-ti spun pana la varsta mea eu nu am vazut fidelitate nici la fata nici la baiat La inceput da dar pe urma Doamne apara si pazezste Nu mai te gandi la asta timpul iti va demonstra adevarul Traieste clipa asta conteaza si fiti fericiti Lasa inselatul Daca tu gasesti pe cineva sa mi-l sau sa mi-o arati si mie Bafta

| ELLSSA a răspuns:

3

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pentru ca nu sa ivit ocazia! dar asta nu inseamna ca vor fi vesnici fideli.in general barbatii se nasc sa fie infidelilaughing)o au in sange si nu pentru ca cea cu care isi inseala partenera ar fi mai buna, mai desteapta sau mai frumoasa ci pentru ca pur si simplu este "O ALTA"
fundita?

| NickiMinaj a răspuns:

Raspunsurile pot varia, de la : unii oameni sunt corecti, morali etc. la te inseala si n-ai aflat inca.

| karminuta a răspuns:

Eu cred ca nu fac asta pentru ca le iubesc prea mult ca sa le faca asa ceva si cei care inseala ori e pentru ca asa vor ori pentru ca nu le mai iubesc si nu vor sa le spuna si asa probabli cred ei ca e mai usor.

| Neculae a răspuns:

Eu nu mi-am inselat iubita pentru ca o iubesc dar m-a inselat pe mine cryingsi imi este foarte dor de eacrying

| inutzza21 a răspuns:

Daca iubesti si respecti persoana cu care esti nici prin gand nu iti va trece sa o inseli. De ce barbatii se gandesc sa insele si femeile niciodata?
Eu cred ca nu o inseala pentru ca o iubeste, nu cred ca ii este frica sa nu il prinda.

| roland2948 a răspuns:

Daca iubesti o fata din suflet nu poti so inseli nu te lasa inima.Sa inseli pe cineva e un lucru urat e ca si o bataie de joc pentru ea mai ales ca fetele sunt sensibile deci e urat rau.Daca iubesti pe cineva stai pe langa el si uitete la comportamentul lui daca ti se pare ca e urat si tear insela nu te cupla cu el. Daca vrei sa afli daca prietenul tau te inseala stai mai mult pe langa el, vorbeste mai mult cu el, si fii in preajma lui. Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta cu baieti

| RockLegend a răspuns:

Pentru ca nu e bine sa inseli, de aia nu le inselam!

| Ferruccio a răspuns:

Nu o inseala ca n-are cu cine. Poate e mai pretentios baiatu'.