| Andreea_2629 a întrebat:

Referitor la intrebarea anterioara pe care am pus-o am sa detaliez. e vorba de prietenul meu. mi-a zis el ca doarme cu matusa ca e mai confortabl cica. e in varsta, are 53 de ani si prietenul meu are 22 de ani. dar ma deranjeaza lucrul asta foarte tare si imi vin tot felul de idei in cap.noi ne intelegem bine, dar nu stiu ar trebui sa-i spun ca ma deranjeaza lucrul asta?

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

E absurd! Iar ideile ce iti vin in cap sunt normale, pentru ca tuturor ne-au venit cand am citit ce ai scris!
Initial cand ti-am citit intrebarea anterioara am crezut ca de vina e spatiul.Dar fiind doua camere nu inteleg de ce prefera sa doarma cu o femeie, cand un tip de varsta lui probabil ar fi mai amuzant si mai "normal" sa-i fie coleg de camera decat o doamna de 53.
Si daca nu au mai multe paturi exista variante mai comode!
Tatal meu a fost operat, si a trebuit sa stea cineva cu el in permanenta.Cum spitalul nu ne punea la dispozitie inca un pat, am cumparat un pat extrem de comod(extensibil)la suma de 150 roni! Deci o nimica toata!
Asa ca solutii exista!
Spune-i ca nu e deloc normala sau sanatoasa atitudinea lui! Daca avea 9 ani il intelegeam dar asa...

6 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu, nu e normal. Initial am crezut ca lipsa de spatiu era problema, dar daca nu e asta, atunci e ceva in neregula.
E normal si firesc sa te deranjeze.
De ce nu il intrebi, pur si simplu, de ce nu doarme cu var-su?

| AIRIUS a răspuns:

Pai cum adica doarme cu matusa? in acelasi pat?
atunci e normal sa te superi si parerea mea e sa i spui ca intr adevar te deranjeaza lucru asta!
gandeste te ca nici el nu e un pustan la 22 de ani!
c sa zic ...multa bafta si chiar as vrea sa-mi scrii si sa-mi spui cum ti a fost!

| kaylla a răspuns:

Discutati aceasta problema ca nu e normal ca un tip de 22 de ani sa doarma in pat cu o femeie de 53 de ani. Comportamentul lor e foarte suspect! Vorbeste cu el si explica-i ceea ce crezi si roaga-l sa gaseasca o solutie la aceasta problema! Mult succes!

| Tudyss a răspuns:

Spune-i ce simti si daca chiar te iubeste va intelege si veti gasi o solutie, bafta!

| SweetyDeny a răspuns:

Nu te mai gandi la prostii. e matusa-sa, o baba, daca tot ai zis ca are 53 de ani. ce se poate intampla?

| Andreea_2629 explică:

Are 2 camere si sta cu matusa si cu varul sau.