E absurd! Iar ideile ce iti vin in cap sunt normale, pentru ca tuturor ne-au venit cand am citit ce ai scris!
Initial cand ti-am citit intrebarea anterioara am crezut ca de vina e spatiul.Dar fiind doua camere nu inteleg de ce prefera sa doarma cu o femeie, cand un tip de varsta lui probabil ar fi mai amuzant si mai "normal" sa-i fie coleg de camera decat o doamna de 53.
Si daca nu au mai multe paturi exista variante mai comode!
Tatal meu a fost operat, si a trebuit sa stea cineva cu el in permanenta.Cum spitalul nu ne punea la dispozitie inca un pat, am cumparat un pat extrem de comod(extensibil)la suma de 150 roni! Deci o nimica toata!
Asa ca solutii exista!
Spune-i ca nu e deloc normala sau sanatoasa atitudinea lui! Daca avea 9 ani il intelegeam dar asa...
Nu, nu e normal. Initial am crezut ca lipsa de spatiu era problema, dar daca nu e asta, atunci e ceva in neregula.
E normal si firesc sa te deranjeze.
De ce nu il intrebi, pur si simplu, de ce nu doarme cu var-su?
Pai cum adica doarme cu matusa? in acelasi pat?
atunci e normal sa te superi si parerea mea e sa i spui ca intr adevar te deranjeaza lucru asta!
gandeste te ca nici el nu e un pustan la 22 de ani!
c sa zic ...multa bafta si chiar as vrea sa-mi scrii si sa-mi spui cum ti a fost!
Discutati aceasta problema ca nu e normal ca un tip de 22 de ani sa doarma in pat cu o femeie de 53 de ani. Comportamentul lor e foarte suspect! Vorbeste cu el si explica-i ceea ce crezi si roaga-l sa gaseasca o solutie la aceasta problema! Mult succes!
Spune-i ce simti si daca chiar te iubeste va intelege si veti gasi o solutie, bafta!
Nu te mai gandi la prostii. e matusa-sa, o baba, daca tot ai zis ca are 53 de ani. ce se poate intampla?