Eu nu cred in aceste povesti, atunci cand este vorba de doi tineri indragostiti.
Doar daca iubirea se citeste in stele... Dar iubirea consta in fapte, gesturi, atitudine, nu-i asa?
Salut!
Personal eu nu cred in zodii.Adica crezi ca 10 000 de oameni care au aceiasi zodie au acelasi destin.E imposibil! Fiecare persoana e diferita.
Cred ca relatia dintre doua persoane are nevoie de mai mult decat de compatibilitatea dintre zodii.
Asta e parerea mea! Sper ca te-am ajutat!
Nu prea cred in legatura dintre zodii, dar se intimpla si lucruri fara exlicatie.
Nu chiar cred, dar zodiile sunt bazate pe luna in care te-ai nascut..lucrul asta e bazat cum va fi caracterul tau.
Aceasta poate fi o explicatie ca diferenta dintre zodii e diferenta dintre caractere si pot sa se inteleaga sau nu...acele 2 persoane. Daca zodia e aceeasi nu inseamna ca totul e "Ok".
Poate aparea aceeasi problema...
Nu am idee daca ai inteles ceva, dar ma rog. zi mersi si pa.
Compatibilitatea dintre doua persoane este demonstrata stiintific de ce uneori esueaza si uneori succede. Nu are nimic de a face cu zodiile, care nu-ti pot decat pune bariere in gandire.
Caracteristicile unei zodii la o persoana se aplica doar 10-15%, insa uneori ii caracterizeaza intreaga personalitate. Depinde si de ceilalti factori - educatie, gene, anturaj.
Compatibilitatea facuta de diverse persoane pe diverse site-uri e facuta fara temeinicie si seriozitate. Trebuie sa analizezi tu trasaturile unei zodii comparativ cu ale alteia.
De exemplu, zodia cu care eu nu ma inteleg deloc si in viata reala a fost asa : cu nimeni din zodia aceea nu m-am inteles. Si nu am sabotat eu de la inceput relatia ( nu relatia de cuplu, ci inter-umana) insa de fiecare data am constatat ca zodia isi spunea cuvantul. Prefer totusi sa nu zic ce zodie sunt, doar daca e o chestiune de viata si de moarte
Deci trebuie sa tii cont de judecata ta in ceea ce priveste asa-numita compatibilitate