Pe langa cele de mai sus, folosesc si la a afla ca femeile sunt la fel de infidele ca si barbatii. Nu de alta, dar prea cred toti ca numai barbatii inseala, uitand ca de obicei o fac cu femei...
"Din orice nou se invata..."
"Ce e prea mult, nu-i sanatos..."
"Omul destept invata din prostia altuia, omul prost nu invata nici din patania proprie..."
Sunt cateva proverbe care sunt semnificative si in asemenea cazuri.
Totul depinde de raspunsul la intrebarea: "De ce?"
Fiindca sigur exista un motiv!
Relatiile extraconjugale pot folosi la rezolvarea unor frustrari sexuale sau emotionale; dar probabil tu cauti un raspuns exact, concret.
Cauzele si efectele relatiilor extraconjugale sunt multiple, nu pot fi enumerate intr-o singura fraza, cred eu.
Aceste relatii nu folosesc la nimic! Sau cel putin nu sunt morale chiar daca sunt persoane care considera ca sunt folositoare.
Distrugerea increderii, a familiei si a sufletelor copiilor cand ei exista. De asemenea duc la boli transmisibile pe cale sexuala, la viata dezordonata, la lipsa respectului de sine si pentru partenerul oficial. Viata dubla duce la stres si nervozitate, minciuna si chiar violenta. Pentru ce? Ce primesti extra si nu primesti acasa? Cu dragoste si rabdare se poate avea orice in casatorie! Nu merita toata nebunia unei relatii extraconjugale sa iti schimbe viata, in rau cu siguranta!
Satisfacerea unor curiozitati, implinirea unor nevoi care nu sunt implinite in cuplu, alungarea monotoniei, obtinerea unui pretext pentru separare, razbunare... Folosesc la multe, depinde ce cauta fiecare.
1. satisfacerea nevoilor sexuale in cazul nesatisfacerii din partea partenerului
2. realizarea unor fantezii ascunse mai ciudate
3. o razvratire fata de cotidian
... ar mai fi cateva, dar astea mi-au venit acum in minte
La nimic. daca ai ajuns acolo sa stii ca relatia cu sotul, sotia se va strica.
FanMedical întreabă: