Nu chiar. Doua luni am petrecut timpul pe net cu o fătuca, apoi ne văzurăm, și după doar șase luni s-a numit că-i sotioara mea?
Depinde cu cine te vezi de pe net.
Si cele din realitate pot fi o pierdere de timp...
Daca nu stai sa te lungesti prea mult la discutii si fiexezi o intalnire cat mai repede, poti sa ai noroc.
Sau ghinion, cine stie.
Dacă sunteți din orașe sau țări diferite și nu aveți în plan să vă stabiliți în același loc în viitor sau măcar să faceți cumva să vă vedeți periodic, da. E ca și cum ai avea un prieten imaginar .
Cam da. De multe ori nici nu ajungeti sa va intalniti. Plus ca pe net pari mult mai ok. E usor sa alegi poza cea mai buna, sa ai atitudinea ok, sa gandesti vorbele inteligent in scris. Chiar si eu consider ca sunt mult mai interesant si creez o impresie mai buna online decat in viata reala. Ca prieteni, merge, sa mai schimbi o vorba. Dar ca relatie sunt de parere ca e cel mai bine sa va intalniti fata in fata, fiindca asa intelegi cu adevarat ce si cum, e mai greu sa iti slefuiesti caracterul.
Depinde cu cine ai relatia.Stiu persoane care au avut ani de zile si nu s-au intalnit niciodata, doar mesaje, cateva poze, risipa de timp etc si stiu persoane care au avut initial relatie pe internet si peste ceva timp s-au intalnit si de atunci se intalnesc extrem de des.(chiar sora mea)
Deci depinde, insa rar persoane pe net ca iubitul surorii mele.
Apache întreabă: