Cei care adopta copii, sunt in general cei care nu pot face copii.
Dar nu-i cazul la tine, odata ce ai frati si surori.
Chestia asta cu adoptat-ul ma amuza din cauza ca am un prieten care e asa de inalt ca se apleaca putin si se uita perpedicular de sus la cararea din parul tatalui, mamei si surorii mai mici, deci ala e ori adoptat ori tata e din vecini, nu?
(si toata familia sunt adulti, adica nu mai are nimeni nimic de crescut in inaltime)
asa ca, frumos ca ii impaci constiinta, dar, eu carcotas
ce se intampla daca ai frati si surori mai mici, asa ca poate, pana sa te adopte pe tine au incercat si nu au reusit, asa ca au adoptat, iar apoi... au reusit
am auzit de asa ceva
Mai, te mananca spinarea?
Vrei sa bagi spaima in baiat?
Da-i pace, ca abia am reusit sa-l linistesc, ca nu-i adoptat.
Acum vreo 10 ani, citisem un articol care spunea ca al 3-lea copil intr-o familie, are sanse de aproape 50% sa nu fie facut cu acelasi barbat. Ma rog, daca stau si ma gandesc... orice este posibil, ca se mai satura si femeia de acelasi barbat la pat si dupa 2 copii, isi face un amant
tare!
Aspectul fizic nu este un reper. Mostenim de la stra-stra-stra bunici gene asa ca nu are nici o relevanta daca nu semanam musai cu restul familiei. Si chiar daca semanam, iar nu are relevanta.
În cazul adopției, se întocmește un nou act de naștere in care sunt trecuti parintii legali...deci si daca ai fi adoptat, tot parintii astia de acum ar fi in certificatul de nastere.
Oricum, nu cred ca ai temei sa crezi ca esti adoptat.
In certificatul de nastere ramane numele parintilor biologici chiar daca erai adoptat.