Ce spui tu in mare parte este adevarat, dar chestia aia daca nu te vezi cu cineva se duce relatia de rapa, aici gresesti.
Sa stii ca dragostea asta sau cum i se mai spune este de 2 feluri.
Dragoste gen ochi care nu se vad se uita asta e asa puternica doara pe moment, si cand cei 2 se separa, din diferite motive, in general datorita distantei, joburi in alte orase, joburi in alte tari etc, atunci dragostea ei a lui se stinge ca un foc de paie
adica asa cum a si aparut.
Si a 2 dragostea este aia adevarata,aia la care nimic si nimeni nu o poate stinge,aia la care distanta aprinde si mai rau focu aia da dragoste.
Am vazut asa ceva la ceva oameni,rar intilnesti asa ceva,sau persoane de genul asta,mai intilnesti in lumea animala,nu stiu exact la ce animale si la pasari.
La pasari am vazut personal,la porumbei calatori, rupea ala nori sa ajunga acasa la perechea lui zbura pana murea, cand ajungea acasa daca ai vedea ce bucuros ce cum sa zic ramai super impresionat de asa ceva.
Ok scuze ca am bagat ceva pe linga, am facut asa doara o paranteza, sa arat ca distanta sau ca cineva ia o pauza, aia nul va face sa isi schimbe neaparat sentimetele fata de tine.
Problema ta este ca tu nu stii exact ce sentimente are el fata de tine.Aici este problema,deci daca va renunta,asta a stiut dinainte sa iti spuna de pauza,fuge ca un las,nu are curajul sa iti zica in fata ceva clar.O balaceste cu povesti cai stresat,ca are probleme cu jobu, basme dar cum spuneam care e ala care ar avea curaju sa spuna cuiva in fata ca s-a terminat? Putini sunt si astfel de oameni, tu la fel ai fi facut te sigur, asta daca nu tiar mai fi placut de el.
Dar stii cum e, doare cel mai tare pe al care este lasat, in cazu tau pe tine.Se intampla asta e, mergi inainte, timpul vindeca orice rana, dar dureaza, asa inveti poate sa pretuiesti ceva, ori sa nu faci si tu la fel candva.
Acum intrebi daca are rost sa speri? Sincer eu zic ca nu.De ce? Pt ca problema lui nu era una sa spui ca ar afecta relatia,sau hai sa luam pauza ca uite mau trimis astia cu jobu la cucu bau.Dar si asa cand iubesti pe cineva si nu vrei sa o termini indiferent ce s-ar intampla nu renunta.
Deci el este deja ca si plecat, e las, n-a avut curajul sa tio zica in fata, sau nici macar un mesaj. Putea sa zica intr'un mesaj uite eu vreau altceva, e mai bine asa etc.Cel putin stiai ceva clar.Dar el o scalda ii este frica si de umbra lui.
Ca sa evzi si tu cu cine te'ai incurcat si pe cine iubesti. Ordine in ganduri eu nu vad ce legatura are jobu lui cu relatia dintre voi
alt motiv na gasit si el ceva mai credibil? Pe langa ca este las mai e si prostovan
scuze ca zic, dar asta este adevarul.
Poți să speri și poți să nu speri în același timp. Tu trebuie să rămâi în standby chiar mai mult timp decât a fost anunțat, și trebuie să fii pregătită pentru orice răspuns. Dacă vei suferi, înseamnă că în tot acest timp nu te-ai pregătit pentru răspunsul lui, și este vina ta.
Pe de altă parte, dacă el este stresat la locul de muncă, atunci să lase munca aceea până nu își va distruge sănătatea și relațiile la postul pe care îl are.
Relațiile se fac cu un scop, și anume: căsătoria. Dacă el nu este pregătit pentru asta, atunci nu îl forța. Caută-i binele; și cu toate acestea să nu-l urăști dacă va lua o decizie neplăcută ție. Dacă vei dovedi un caracter bun, atunci sunt șanse ca el să vadă în tine "ajutorul potrivit" de care vorbește Scriptura. Dacă veți rămâne împreună, atunci trebuie să vă căsătoriți; altfel relația nu va rezista. Oamenii trebuie să învețe ca să nu mai confunde sentimentele cu dragostea. Acestea sunt lucruri total diferite.
Cartea " Iubește inteligent" vă va ajuta mult pe amândoi:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
L-ai citit corect. Aveti 5 luni impreuna in care v-ati vazut de cateva ori. E deja incomod in relatie si vrea o pauza? Parerea mea este ca vrea o pauza definitiva si nu are curajul sa iti spuna in fata. La intrebarea precedenta ti-am raspuns clar ca nu e in regula ce se intampla cu el.
Eu cred ca ar trebui sa treci mai departe. Poti sa nu ii mai spui nimic, pentru ca cred ca el nu se mai intoarce din pauza.
Pauza la relatie la distanta? )) Nu mai are absolut nici un rost sa speri, desi tu asta vei face si mi pare rau pentru tine.
Cauta-ti altceva, ii este greu sa-ti spuna adevarul.
A crezut ca te prinzi mai repede.
Draga mea, pauze exista doar la scoala/serviciu/melodii/filme si cam atat, viata nu are buton de pauza si nici relatiile nu au. Doi oameni care se respecta si se iubesc sunt acolo si cand e rau si cand e bine, dar nu punem pauza cand intalnim un hop(indiferent de natura lui).
Eu am experimentat o astfel de situatie(usor diferita, dar era tot legata de ideea de a lua o pauza), chipurile el avea nevoie de o pauza sa-si puna ordine in viata si sa vada daca poate suporta lipsa mea...eu nu cred ca exista asa ceva atunci cand iubesti, drept pentru care nu am fost de acord cu ideea de pauza, i-am spus ca viata mea nu are buton de pauza si replay, viata mea e flux continuu si daca nu intelege asta sa-si ia pauza cata vrea ca pentru mine e punct si de la capat. Fapt pentru care el si-a luat bine meritata pauza care a insemnat de fapt despartirea, eu mi-am dat sansa de a fi fericita, am luat-o de la capat si am intalnit omul care e langa mine zi de zi, fara pauze. Nu exista pauze in viata si relatii si nici buton de replay, nu te sfatuiesc sa-ti faci sperante, din strict punctul meu de vedere e timp pierdut si viata e prea frumoasa ca sa astepti un om care e indecis in privinta importantei tale in viata lui. Undeva te asteapta omul caruia ii este indispensabila prezenta ta, care nu pune la indoiala sentimentele voastre, care iti simte lipsa si la 5 minute dupa ce ai iesit pe usa, de genul ala de om ai nevoie, restul sunt lectii. Sper sa iei cea mai buna decizie, succes!