Hey, se vede ca el are o problemă destul de gravă. Nu e vina ta, nici a prietenei tale, deci te rog sa nu te învinovatesti pentru nimic. Sună trist și imi pare că trebuie sa iti zic dar tatăl tau ar trebui să caute ajutor, altfel cu starea asta o sa va chinuie pe ambii. Ai grija de tine! Mersii
Si tatăl meu a făcut la fel cu mine de cand am fost mica.Eu am plecat de la 14 ani de acasa cu fostul meu iubit tocmai pentru ca situatia in familia mea era una toxică și lucrul ăsta m-a facut sa nu simt ca mai e locul meu acolo si sa imi doresc propria familie, dar nu prea am avut ce sa fac altceva.
Cand mai mergeam la ei cate o saptamana sau pentru scoala (Eu stand la fostul la tara) mereu venea cu scandal inventând N motive sa se ia de mine.Chiar mi-am dezvoltat o panica de fiecare dată când auzeam usa ca se deschide încet sau stiam ca ia salariul pentru ca stiam ca vine cu cearta.Ma făceam ca dorm de cele mai multe ori si si asa ma trezea de multe ori până m-am mutat de tot.
Cand m-am despărțit de fostul am fost nevoită sa ma întorc la ai mei. Tata ce pana atunci se certa cu mine din cauza fostului si a altor lucruri acum se certa cu mine ca de ce ne-am despărțit.Nu stiu cat a durat si am plecat iar, acum mai merg o data pe luna la ei (uneori mai des ca am casa in constructii in oras) dar cand e beat nu le *** pragul.
Invata si ia bacul, vorbeste cu bunicul tau sa te lase sa te muți la el, gasesteti un loc de munca si poate daca reușești să faci o facultate sau macar un curs de calificare intr-un domeniu mai bine platit si scapi.
Daca vezi ca e bolnav cu capul...Pentru ce te mai lasi la varsta asta atat de afectat?
Pregateste-te sa iti iei viata in propriile maini si sa pleci.
Daca nu ai unde sa mergi...Mai suporta 2-3 luni de zile, pana faci bani ( asta insemnand sa te angajezi neaparat ) si apoi pleci pe chirie sau cauti un loc de munca care ofera si cazare.
Fa ce te face fericit și împlinit cu Adevărată cel mai bine sa schapi de sa oameni sănătatea ta și libertatea ta este in pericol lângă așa oameni
Se vede ca nu prea mai ai ce sa faci cu el. Degeaba vorbesti cu un om care nu te asculta.
Daca poti sa stai cu bunicul tau, atunci mergi. Cred ca e cea mai buna idee.