Este clar ca esti atras sexual de fata asta, dar viitor alaturi de ea nu exista, pentru ca nu sunteti compatibili si nici fericiti.
Sfatul meu este, sa-ti cauti o fata normala, una cu care sa fii fericit si sa ai relatii sexuale la fel de bune ca asta, sau poate chiar mai bune.
Eu zic ca o mama de impusivitate din partea ta, nu ar fi lipsita de interes. Si atunci sa vezi ce se da pe brazda.
Ai o poveste...interesanta, cred...
Acum eu nu ti-as putea da un sfat, fara sa inteleg mai bine ceea ce tu simti.
Cu siguranta ai auzit varianta, nu mai vorbi cu ea, pur si simplu sa o faci sa dispara din viata ta.
Din ce spui tu, ai vrea-o langa tine, ai vrea sa o simti...
Daca ai putea vorbi mai mult despre ce simti tu pentru ea, am putea poate impreuna sa ne dam seama de ce o doresti atat de mult.
Crezi cumva ca respingerea te atrage mai mult?
Pai, dupa cum am spus nu ma intereseaza prea mult la ea faptul ca e mai uratica decat ceea ce am avut pana acum, ci felul ei de a fi. E singura care m-a facut sa ma simt barbat, din orice punct de vedere. Este o femeie desteapta, dar are lipsurile astea de comportament. Uneori ma gandesc ca partea ei buna a fost doar prefacandu-se, pana a obtine ceea ce vrea. Pentru ca impulsivitatea ei, si duritatea o are chiar si cu familia ei.
Ce pot sa spun mai mult despre ceea ce simt, implinit, fericit, relaxat, ma simt eu, adica pot sa fac orice langa ea, ca si cand ar fi prietenul meu cel mai bun, comunicarea era super deschisa, mai ales pe tema sexului, practica la fel...
Nu as putea fi sigur daca respingerea ei ma atrage, pentru ca am fost si cu alte femei si care se comporta oarecum asemanator, si in maxim o saptamana nu mi-a mai pasat de ele. Deci nu e sigura asta
Poate ca sunt eu visatoare si naiba...
Iti voi vorbi precum ii vorbesc prietenei mele, cu iubire si cu toata bunatatea pentru tine.
Daca tu simti toate astea pentru ea, si doar pentru ea, lupta pentru fericirea ta.
Stiu prea bine ca ar trebui sa te protejez si sa spun ca ar fi mai bine sa te indepartezi de ea, datorica compartamentului ei, dar nu ma lasa inima sa o fac, cred ca ai auzit de prea multe ori asta.
...se spune ca speranta e cel mai frumos dar pe care il poti oferi.
Ascuta-ti inima, poate nu vei mai trai asta cu nimeni... poate asta e singura ta sansa.
Asa ca eu ii spun sa iti permiti sa faci greseli.
Tu si nu mai tu poti simti si vei fi langa tine cand totul se va sfarsi rau, dar si impacat cu tine insusi ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa lupti pentru fericirea ta.
Cu privire la ea, poate ca e tanara si astfel face greseli, poate ca nu a fost crescuta cum trebuie...nu e treaba nostra.
Stii uneori femeile fac prosti pentru ca se simt nesigure, ele inventeaza pareri, in prezenta tacerii.
Nici nu prea stiu multe despre relatia voastra si nici despre ea.
Eu iti dau doar un mic sfat. fi rabdator cu ea, fi intelept.
Gandeste-te daca vei iesi candva din viata ei, fie ca vrea ea sau tu, fa-o sa se gandeasca la tine cu placere.
Iar tu...esti tanar, iubeste cu toata fiinta ta...iar daca ti-e frica de greseli, ia altminteri evolutia inseamna durere.
Eu zic sa nu te mai gandesti atat de mult la toate astea...ci doar sa fi fericit. Nici eu nici tu nu stim ce e in capul ei, dar stim ce e in inima ta.
Ea stie cum sunt eu, si dupa cum am spus, a si zis ca nu ma iubeste, si ca intre mine si unul nou pe care il cunoaste in club e diferenta ca cu mine are amintiri, in rest feeling-ul e la fel, nu simte nimic.
Am incercat in multe feluri sa pot sa vorbesc cu ea, sa fac sa fie bine dar mereu cauta cearta, ma enerveaza cand se supara la cel mai mic lucru, imi da block, respinge, nu raspunde...
si ii tot zic ca vreau sa inceteze ce gesturile de copilarie, ca vreau sa ne intelegem, iar ea imi zici ca nu gandesc. Si dupa una si alta, stie ca imi doresc atat de mult o familie, nu o relatie, la fel cum si ea vrea acelasi lucru, si imi cere sa facem un copil in speranta ca ma va maturiza radical chestia asta, si ma va linisti, dar asta e doar in capul ei ca eu am ceva, pentru ca pe mine ma deranjeaza impulsivitatea ei, reactia, face in asa fel incat sa ma injosesc in fata ei, ca ea sa dirijeze... de aia am tot spus, chiar nu am intalnit un asemenea caracter, nu are nici un pic de suflet cand reactioneaza, nu i pasa ca raneste sau nu, ea o tine pe a ei ca sa zic mersi ca imi spune in fata si ca nu ma minte...
si chestia penibila e ca imi cere un lucru foarte important, adica sa facem un copil, dupa care se supara pentru simplu fapt ca i zic eu de ce nu mi raspunde cand o caut. Si pac, dispare toata faza cu ce ne dorim, si mai si zice ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, ca nu ma vrea... aiurea
Daca ea sustine ca nu te iubeste...tu de ce te simti asa atasat de ea?
Te-ai gandit sa faci o pauza de la ea, de la femei...pur si simplu sa fi tu cu tine si atat?
Eu iti sugerez sa te deratezi, blocheaz-o tu pe ea...pur si simplu pleca de langa ea, dar nu te du la alte femei.
Acum intrebarea ce imi sta in cap este: Cat de mult te iubesti tu pe tine, cat de mult te respecti pe tine?
Caci eu iti spun nu poti iubi o persoaca daca tu nu te iubesti pe tine.
Ea vorbeste de familie...stie macar ce e aia?
Va stii sa iti creasca copilul? NU...ea nici macar nu stie sa se educe pe ea insasi.
Tu ce vrei sa faci acum?
Care este planul tau, legat de cum vezi tu ca s-ar rezolva problema asta in care esti bagat?