Da, s-a intamplat, fiindca m-am mutat la 20. 000km departare de tara si acum vin la cativa ani in tara, iar prieteniile s-au racit mult, fiindca nu pot fi intretinute din cauza distantei dintre noi.
Bineinteles ca se schimba lucrurile intre prieteni, ca de nu esti acolo luna de luna sa te intretii cu ei, nu mai este nimic ca inainte.
Acelasi lcuru se intampla si cu iubirile la distanta, se racesc si se rup, daca ochii nu se vad pe real si nu te intalnesti cu persoana draga.
Asta se intampla si la cei casatoriti, unde unul munceste afara si celalat ramane in tara... in timp, relatia se raceste si apar divorturile.
Da, cu prietene din liceu si facultate.Impacat e mult spus, fiindca nu ne-am certat ci doar ne-a distantat timpul, contextul, viata in general.
Nu.
Am reluat legatura cu anumiți oameni, dar nu am putut sa leg din nou prieteniile ca la început.
Da, cu prietena mea cea mai bună. Având în vedere că suntem prietene de la 5 ani, 10 ani din viață am fost nedespărțite și "despărțirea" noastră a fost cauzată de un context aiurea și nu de vreo ceartă gravă, nu s-a schimbat nimic între noi.
2-3 ani cât am stat despărțite sunt nimic față de câți ani de prietenie avem
Oricum nu aș putea sta supărată pe ea orice s-ar întâmpla.
"Oricum nu aș putea sta supărată pe ea orice s-ar întâmpla."
Orice hmmmmm
Ce ar putea face ca să mă supere atât de tare? Nu pot să-mi imaginez.
Să te trădeze.
Bine, în general zic, foarte bine că nu te poate supăra ea ca persoană.
Nu am înțeles niciodată cuvântul ăla nu fac nimic ilegal, nu am nimic de ascuns, nu am dușmani (prea înfricoșători), nu pot să-mi imaginez niciun scenariu în care m-aș simți trădată.
Sunt mai multe moduri de a o face, mă mir.
Da, m-am impacat cu prietena mea iar in prezent tot o "fosta" prietena cea mai buna este Poate sa ti fie si ca o sora, sunt vrajeli astea ca totul o sa fie la fel. Persoana aia a facut lucruri si a trecut prin lucruri grele sau frumoase iar tu n ai fost prezenta. Chiar daca relatia de prietenie pare la fel, in fond nu e.