Esti de admirat.Serios.Putine fete in ziua de azi stiu sa treaca cu fruntea sus de despartiri mai ales atunci cand inca tin la baiatul respectiv.Ai cedat in fata altei fete probabil pentru a-l putea vedea fericit ceea ce este un gest exceptional de frumos. Sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus
Oarecum mi s-a intamplat. Adica m-am despartit de prima mea dragoste, am suferit ca un caine vreo 3 ani si jumatate.
Am trecut peste faza acuta muncind foarte mult. MI-am indreptat toata atentia spre scoala si invatatura, nu mi-am permis sa ma gandesc prea mult la el si incet incet sufletul s-a vindecat. De-abia dupa 4 ani am fost interesata de un alt barbat. E adevarat ca si relatia durase cam tot 4 ani.
Mi s-a intamplat. Sa imi pun toate sperantele intr-o fata si sa ma dezamageasca. Doare mult dar trebuie sa trecem peste. Acum am facut-o si am sansa unei iubiri adevarate. Sper sa gasesc fata potrivita.
Am dedus ca esti foarte tanara, chiar mica.Bravo, ai mult curaj.Lumea nu se sfarseste cu un iubit nestatornic in care nu poti avea pic de incredere.Norocul tau te asteapta undeva.Ai rabdare.
Da...
La mine a durat doar 9 luni. ne-am facut planuri [pe toata viata], vise, sperante etc
Si eu am renuntat la el si la tot, din cauza ca nu m`ai puteam fi impreuna.
Mereu am luptat impotriva tuturor celor care nu vroiau sa fie impreuna. dar am renuntat!;(
ne-am despartit de 3 luni, da` parca ar fi fost ieri
sfarseshc prin a spune ca inca il iubesc. el... nu ]
Nu voi mai repeta nici eu greshelile de anul acesta si sper ca 2010 sa fie mai bun ca anul acesta
Http://www.youtube.com/watch?v=Pqhe5BoOyUg!
Da este trist. dar de ce sa stam sa plangem cand putem sa radem? De ce sa ne inchidem in noi? De ce sa lasam totul balta? Pentru cineva care nu merita?/:) no way:-j:-j.
Fruntea sus, indiferent cat de dureros e.Nu au intrat baietii in sac:). Poate zici ca nu gandesc daca spun toate astea... dar eu nu vad vreun motiv.pentru care sa stau sa plang sau sa ma inchid in mine.Gandeste-te ca nu a meritat.Ca nu a luptat destul ca sa te tina aproape! Fii fata isteata, chiar daca acum ti-e greu si te doare.Numai bine si un an nou cu multe multe succese in ceea ce vrei tu!
by daii;)
Nu renunta la el, intotdeauna va fi cineva care sa se opuna relatiei, dar tu trebuie sa fii tare si sa lupti pana la capat.
Prin asta dovediti celorlati ca sunteti inseparabili si intre voi exista o buna comunicare.
Conteaza ceea ce poti face tu pentru el, pentru voi ca sa rezolvati situatia.Vei putea sa continui, doar uitandu-te in adancul sufletului tau si vei gasi suficienta putere!
Da. Sunt baiat si mi s-a intamplat asta. Dc renunti? Eu am luptat si am avut din nou parte de dragostea ei... Nu renunta... faci o greseala. Dc sa cedezi in fata altei fete? Nu ceda, continua sa lupti - numai asa poti sa fii cu el din nou :*
Nu mi s-a intamplat , deci nu pot intelege prin ce treci. Totusi,
nu plange fiindca a trecut, zambeste ca s-a petrecut
Cand iti dai seama ca baiatul/fata nu se mai simte bine langa tine trebuie sa te gandesti la urmatorul lucru.nu vei fii fericita alaturi de el stiind ca se gandeste la alta fata.
chiar daca ne doare, trebuie sa ii lasam drumul liber, nu trebuie sa tinem pers resp cu forta langa noi.Viata e scurta, plina de surprize placute si neplacute, trebuie sa invatam sa trecem peste toate problemele.sa speram ca ziua de maine o sa fie altfeltoti trebuie sa fim puternici, sa stim cand e momentul sa renuntam.
Pentru o relatie e nevoie de doua persoane; daca el,, priveste" in alta directie nu poti decat sa-l lasi sa aleaga si sa decida. Un trecut, oricat de frumos, e trecut. Concentreaza-te pe prioritatile tale din prezent si vei avea numai de castigat in viitor. Nu merita sa te sacrifici suferind cand el nu ti-e alaturi.
O ce trist si... eu m-am despartit de iubita mea pe la mijlocul lui decembrie ...eram impreuna de 1 ann si jumatate dar asa a fost sa fie Timpul le va rezolva pe toate
Da, am trecut si eu printr`o situatie asemanatoare, dar ne-am impacat pentru ca il iubesc prea mult, insa eu nu puteam sa trec peste asta, speram mereu ca el se va intoarce la mine si totul va fi ca inainte, plangeam ore`n sir si nu ma puteam obisnui cu ideea. Daca u poti face asta nu pot spune decat BRAVO! sper sa-ti mearga lucrurile asa cum le planuiesti tu!