Gusturile si parerile nu se discute, daca lui ii place echipa din localitate, nu cred ca este ceva rau, ca doar e echipa de la ei.
La mine in oras din nefericire multi nu iubesc echipa din localitate, dupa ce aceasta a retrogradat din prima divizie majoritatea au devenit stelisti sau dinamovisti si noi cei care mai sustinem echipa pe stadion nu suntem mai multi de 300 repet sunt multi stelisti sau dinamovisti la mine in oras care fac misto de noi, ca suntem fraieri deoarece sustinem o echipa din liga 2 in timp ce ei sunt stelisti sau dinamovisti ce putem face in cazul acesta deci?
Pai il faci pe steelistul ala sa inteleaga ca unei persone nu-i poti impune gusturile altuia. Daca celalalt tine cu echipa localitatii voastre, inseamna ca asta ii place si atat. Sa-i spui ca problemele nu se rezolva prin bataie.
La mine in oras majoritatea sunt stelisti, iar eu fac parte din acea majoritate mica ce tine cu echipa din localitate, adica eu nu sunt obligat sa tin cu steaua sau dinamo, nu ne poate impune nimeni noua cu ce echipa sa tinem ca oricum chiar daca majoritatea romanilor de exemplu sunt stelisti, ceea ce este si adevarat, pe ei nu ii incalzeste cu nimic, deoarece ei ca suporteri nu se aleg cu nimic in timp ce jucatorii au buzunarele pline cu bani, in fine, revenind la problema mea, la mine in oras nu poti comenta nici in gluma nimic de steaua ca repet poti primi o lovitura in cap ceea ce mie mi se pare o prostie imensa sa lovesti pe cineva din cauza unor echipe de fotbal, problema cu stelistii de la mine din oras este ca ei sunt de parere ca toti trebuie sa tinem cu steaua, insa nu prea mai avem curaj sa spunem cu ce echipa tinem deoarece putem primi o lovitura in cap, oricum cu stelistul ala nu ai ce discuta deoarece el este suporter din ala fanatik care poate sa si omoare pe cineva din cauza ca cineva a zis ceva in gluma despre steaua, mersi pentru raspuns
Pai, nu te supara, dar ei sunt bolnavi psihici!
Marius,si ce rezolva cu asta? Va fi si el luat la bataie! Iar tu Ionut, asa cum a spus CorneliaC ca gusturile nu se discuta si ca problemele se rezolva cu frumosu'
In acest caz, poti spune ce s-a intamplat, si data viitoare cand ii mai vezi pe acei copi ca se bat, incearca sa ii desparti, daca poti, si sa le spui ca nu conteaza neaparat cu ce echipa ti, si ca fiecare are dreptul la propria opinie, si ca nu are rost sa se bata din cauza asta.
Din pacate tu ca femeie nu vei intelege chestia cu echipele de fotbal, oamenii la noi pot sa si omoare pe cineva din pacate pentru ca ai spus ceva despre echipa lor de fotbal si nu prea as vrea sa ii despart deoarece ei au gasti si du-paia v-a iesi nasol pentru mine
Pai...ii poti spune acelui coleg care tine cu steaua ca nu toti suntem la fel. Daca nu merge spune-i sa isi imagineze pe toata lumea la fel imbracata cu aceleasi gusturi.Intreaba-l daca i se pare plictisitor sau nuSper ca te-am ajutat.Pe curand.
Risc sa fiu batut daca fac asta, deoarece el este genul acel de suporter fanatic care te poate bate rau de tot daca zici ceva urat despre steaua, deci nu pot vorby cu el deoarece nu am cu cine, mersi de sfat
Ei bine....in cazul asta poti vorbi cu cineva despre asta pentru ca sunt 99% sigura ca va stii ce sa faci... sper sa se rezolve treaba.Pe curand