| GuitarFly a întrebat:

S. O. S, S. O. S Am o intrebarehee heeAm 15 ani si nu stiu de ce nu am amvut un prieten de varsta mea pana acum.Primul prieten pe care l-am avut a fost cand aveam 13 ani si ceva, el avea atunci 16 ani, dupa o luna m-am despartit de el. Apoi intr-o zi cand eram in parc a venit un baiat la mine si ne-am imprietenit, apoi mi-a cerut prieteni, dar era tot cu vreo 4 ani mai mare.Si acum sunt cu un baiat care are 18-19 ani.De ce nu pot avea un prieten de varsta mea.Please help. fundita si un pupic:*

Răspuns Câştigător
| AleAnyo a răspuns:

Scuze, daca o sa ti se para prea ****, dar fratemiu zice ca daca esti prea ''buna'' esti mai mult cu d-aia mari( uneori poate doar cu d-aia mari)... Acuma n-ai ce face...Dar daca tu chiar vrei sa fii cu un baiat de varsta ta, cere-i tu prietenia ca poate ei daca te vad doar cu d-aia mai mari, nu se mai baga, spun:''ce sanse am eu?'' Cam asta e sfatul lu fratemiu. Sfatul meu este sa astepti si poate ca areputina dreptate si el: cere-le tu prietenia. Oricum, tu faci ce vrei big grin Te pup!

7 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
La varsta ta nu e nevoie sa ai un prieten.
Esti mult prea tanara.La varsta asta cel mai mult conteaza scoala.Acum este perioada in care tu trebuie sa te concentrezi pe studii pentru viitorul tau.Multi parinti neglijeaza educatia care i se acorda copilului in casa.De aceea la varsta de 13-16-18 ani fetele vor doar baieti.
Am 14 ani, dar pana acum nu am avut un prieten, si nici nu cred ca voi avea prea curand.Viata la varsta asta este mult prea frumoasa pentru a fi stricata de drame adolescentine.
Ce rost are sa te complici cu baieti? Adica eu nu vad nici un sens.Mai bine mergi si citesti ceva, te uiti la un serial sau iesi cu cainele la plimbare.
La varsta asta nu poti sa spui ca exista dragoste adevarata pentru ca tineri nu stiu ce vor.Baietii sunt toti niste boi, iar fetele sufera.
Lasa baietii, pune-te cu burta pe carte, pregateste-te pentru cariera ta pe viitor, bucurate de adolescenta, lasa dragostea.
Ai timp si de ea, dupa ce esti mai coapta la minte.

Răspuns utilizator avertizat
| undercena12 a răspuns:

Pai cautati tu unul care itit place si vai avansuri sau date la el.

| Haarp a răspuns:

Eu consider ca ai un corp frumos si dezvoltat pentru varsta ta "nu am o poza sa imi dau seama laughing " si daca este cum zic eu asta este problema ta pentru ca la 15 ani un baiat te admira te studiaza si ajunge la concluzia ca cea ce a vazut nu poate "atinge" lucru care il face sa fie timid sau se se piarda plus ca la 15 ani un baiat are numai hormoni in cap mai mult ca la o varsta inaintata si nu se gandeste la tine ca la o iubita ci mai degraba ca la o "prada". Inca un lucu majoritatea baietiilor se pierd in vorbe cand vorbesc cu cineva care le place sau nu stiu ce sa vorbeasca cu fata respectiva. Sfatul meu caut un baiat de varsta ta care sa iti placa si abordeazal tu, il seduci sub 5 min daca sti cum.

| Haarp a răspuns:

Kryssy tin sa iti spun ca baieti nu sunt boi, fac pariu ca nu iesi din casa ca sa observi in ce lume traiesti daca ai fi avut un prieten vreodata ti-ai fi dat seama de ce guitarfly vrea un prieten, asa mai gandeste si revizuie ce ai spus.

| timpul a răspuns:

Nu ai un prieten de varsta ta pentru ca fetele se maturizeaza mai repede, iar baieti mai tarziu...noi (ma refer la fete) cautam baieti mai mari ca noi, iar ei cauta fete mai mici ca ei tocmai pentru a se potrivi.pentru a avea aceeasi gandire. funditapuppy dog eyes:Xbatting eyelashes?

| valerika1xd a răspuns:

Una din variante este ca pur si simlu nu ai intilnit un baiat de virsta ta de care sati place si sa simmti ceva pentru el.a doua varianta este ca nu seameni ca ai virsta pe care o ai...a treia posibilitate este ca prietenii tai pe care iai avut si e care il ai l prezent cu toate ca este mai mare ca tine are un psihic mult mai mik...dar cred ca totusi este prima varianta nu disera. daca va placeti n conteaza virsta pup