anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa-i dau maine, de Craciun, celui mai bun prieten clasorul meu cu timbre (timbrele sunt de prin anii 70')? laughing
Mi-e teama ca in viitor o sa valorere mult, dar au pe ele imprimata cate o stampila si nu cred ca o sa valoreze mult, avand in vedere ca la posta cu 5 lei poti lua cate un plic plin cu timbre vechi... tongue

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PAi eu cred ca prin 2060 sau chiar mai mult o sa valoreze foarte mult

| Gabi19971983 a răspuns:

Nu e nci o problema ca au stampile, cu atat mai bine, o dovada ca n u sunt false, pot fi si facaturi.
Da, il poti da, dar chiar s-ar putea in viitor sa valoreze mai mult, mai ales la un muzeu important.

| anonimg a răspuns:

Nu i-l da. Dacă mâine nu mai sunteţi împreună? Nu îţi va părea rău după aceea?
Dar dacă pentru tine este un idol atunci să îl dai. În rest eu nu aş da din casă amintiri frumoase.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Pot să te întreb: dacă ţi-e teamă atunci de ce te-ai gândit să oferi anume acest lucru?

| milan9 a răspuns:

NU SE OFERA AŞA CEVA!
Lucrurile ce au valaore sentimetala (mai ales poate ca e al familiei, sau are valaore pentru intreaga familie, nu doar pentru tine) nu se ofera strainilor (toti cei pe care nu ii cunoastem măcar de 3-4 ani sunt categoric niste "straini" entru noi. Nu îi cunoastem inca... )!

| milan9 a răspuns:

Respecta-ti onoarea, demnitatea si lucrurile cu valoare sentimentala. Vei mai cunoaste inca 5-6 persoane pana vei intemeia si tu o familie...
Ce va fi deci mai taryiu?

| darrio2007 a răspuns:

Daca ii place il poti da.