Pai asculta-ti inima.
de ce?
pentru` ca daca iti asculti mintea. poate inima v-a suferi.
dupa parerea mea ascultati inima.
te pupa strumph`:*
Numai tu poti sa decizi! numai tu cunosti situatia! noi suntem doar niste oameni pe net, care o sa iti dea niste raspunsuri pe net, fara a stii situatia la care te referi! ...totul tine de tine
In unele cazuri este bine sa asculti inima si in alte cazuri sa ascuti mintea. Acum eu iti zic sa incerci sa vezi ca atunci cand simti ca vrei ceva si te gandesti ca ai vrea sa faci altceva sa te gandesti foarte bine asupra deciziei pe care sa o iei. Stiu ca in Asia si cred ca nu numai acolo ei incearca sa gandeasca foarte mult cu inima. Nu stiu cum sa iti explic cum sta traba la ei. Incearca o vreame sa asculti numai inima si o vreme sa ascuti mintea. O sa observi ca e mai bine mine. Ori inima. Sau mintea in unele situatii iar inima in altele.
Si totusi suntem oameni, nu computere
Incearca sa gasesti un echilibru, o cale de mijloc.pa pa
Depinde situatzia
daca ii o problema de dragoste clar MINTEA deoarece in aceste situatzii INIMA te duce la suferinta
daca ii alt gen de problema poti asculta si INIMA
dar asta doar tu stii si doar tu simti care te poate duce pe un drum mai bun
funda??
Ambele...nu poti trai fara una dintre ele... deci tb sa le asculti pe amandoua in egala masura
Buna!
eu zic ca ar sa stabilesti un echilibru intre cele doua
daca iti vie asculta numai inima(sau mintea)atunci vei avea de suferit
ai grija ce faci!
Indiferent de cine asculti important este sa-ti asumi raspunderea pentru ceea ce faci!
"Sa imi ascult inima sau mintea?"
Care dintre ele striga mai tare?
Depinde de situatie. Dar cel mai bine ar fi sa gasesti un echilibru intre cele doua. Fiecare (si mintea, si inima) are un rol important in luarea unei decizii.
Iar inima mea, de exemplu, a dat gres de cateva ori (nu ca n-ar fi avut si dreptate de nenumarate), asa ca o tin sub atenta supraveghere a mintii. Cum nu e cuminte - cum o pun la colt. Si tot asa.
Ma autoeduc. Sper sa-mi iasa.
Mintea nebuno, daca e vorba de un baiat de 23 de ani si u esti minora...da...ascultati mintea!