| secret_1807 a întrebat:

Sa incepem cu inceputul acum 2 luni am cunoscut si eu un baiat madalin, el este ursar si eu romanca intre noi mai e si o diferenta de varsta de 2 ani jumatate.Ne iubim tare mult, insa parintii lui nu sunt de acord cu mine deoarece spune ca sunt prea mare, el are doar 14 ani.Si-a luat de multe ori bataie din cauza mea mama lui i-a dat de jurat sa nu mai vorbeasca cu mine, insa si el s-a jurat ca pana nu se duce la biserica sa dezlege nu mai vorbeste cu nimeni, dupa faza asta mama lui a fost nevoita sa dezlege.Am fost fericiti pana a intervenit un fost gagic de al meu, acesta fiind coleg cu actualu, si i-a spus lu maicasa ca am eu hiv, ceea ce nu e adevarat, mama lui auzind aceste lucruri l-a batut si i-a dat de jurat pe familie sa nu mai vorbeasca cu mine, insa el de ieri a vorbit cu mine si mi-a dat mesaj ca a murit masamare. I-am spus sa vorbeasca cu masa ca ma duc sa imi fac analizele, insa mama lui e de neclintit, ne iubim tare mult si suferim enorm cand trecem unu pe langa altu si nu putem vorbii.Am luat impreuna decizia ca maine sa ma duc sa imi fac analizele si la aflarea rezultatelor acel baiat sa se duca sa o roage pe mama lui sa ne mai acorde o sansa.Credeti ca e bine ce fac? il iubesc tare mult si nu pot sa stau fara el si nici el fara mine, mama lui m-a injurat si ma ameninta. dati-mi un sfat ce sa fac, va rog! suferim amandoi, pana la urma mi-as lua inima-n dintii si m-as duce la el acasa, de ce se tot baga mama lui?

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Mama lui intervine in relatia voastra pentru ca el e mic are 14 ani si tu mai mare. e normal. eu zic cai prea mic si iresponsabilwinking

3 răspunsuri:
| Birjaru a răspuns:

Ce nationalitate e aia ursar? big grin Pai nu ma mir ca aveti probleme laughing

| aleexuţ a răspuns:

Ce e aia ursar?

| mygunes a răspuns:

Stai fato la locul tau si lasa copilul (ursarul) in pace.