| adimancool a întrebat:

Sa incepem.Parintii tot ma streseaza cu invatatul crying azi am luat nota 8 la testul initial la romana e 8 frate nu 2 nu 4 e 8 si maicamea(Doina) m-a certat si cica am inceput perfect anul scolar crying mia mai trimis si un sms cica : "FELICITARI". tinand cont si ca nota nu va fi trecuta in catalog.Sunt in clasa 8a si ma consider un elev destul de bun pana acum nu am avut nici o medie generala sub 9, 6.Tot ma preseaza cu invatatul si eu chiar dau tot ce pot la scoala recunosc e putina dependenta de pc dar cand iau o nota sub 8 urmatoare e 10 mereu reintru in normal dar ai mei tot ma cearta si nu cearta de aia tipa la mine imi da o palma si secunda doi vorbim iar dinpotriva : 2 vorbe rele, nici o palma si nu mai vorbeste cu mine 4-5 zile si eu chiar imi iubesc parinticrying. daca mi-ati putea da un sfat ceva.

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Parintii tai sunt doar speriati ca vei incepe sa iei note din ce in ce mai mici si nu iti vei mai da silinta.Sunt asa zisii parinti perfectionisti care vor sa aiba copii perfecti de nota 10, sa fie cei mai buni la scoala si sa faca o cariera.Se gandesc doar la viitorul tau si vor o viata mai buna pentru tine, dar ar trebui sa se gandeasca ca nu te pot motiva sa inveti cu forta ar trebui sa o ia mai usor si sa iti explice cu calm sa iti dai mai mult silinta la scoala.
Demonstreaza-le ca te straduiesti sa iei note mari site vor lasa mai moale, alta solutie nu ai.

| zurick a răspuns:

Mama:Ce nota ai luat azi(ma parase profa de engleza)
Eu:Nesuferita, idioata aia mi-a pus un 4
Mama:Nu-i nimic daca ai luat 4, doar sa nu te obisnuiesti cu nota asta.
Azi i-am spus ca am luat 5.50 la fizica si 9.50 la mate.Ii normal ca sa se intereseze de notele tale, dar parintii tai exagereaza mult. Vorbeste cu persoane mai apropiate lor sau cu dirigintele(a) tau ca sa-i lamureasca nitel.Iti trimit o scurta povestire prin mesaj pe aceasta tema.

| AtateaConditii a răspuns:

Naspa ca nu te apreciaza dar si dac ao fac poate ti se urca la cap si nu mai inveti, dar sa iti dea si o palma e culmea. Da-mi numarul mamei tale pe privat si ma prefac ca sunt diriga ta si ii zic sa nu se mai comporte asa cu tine ca esti un baiat bun. Ce zici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam indulgenta profa cu tine. La halul in care scrii, cred ca l-a pus pe mecanic sa va corecteze lucrarile in timp ce s-a dus sa fumeze sau sa faca altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testele initiale nu reprezinta nimic dar totusi se sustin in fiecare an pentru ca profesorul sa vad nivelul vostru la care ati ramas dupa atatea luni de vacanta. Stii cat am luat la istorie? 3! cu un punct din oficiu iar anul trecut am terminat cu 9.50.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca limba romana nu are 2 ramuri care sa reprezinte romana la tastatura si romana pe foaie. Romana e aceeasi peste tot, cel putin un om care vrea sa fie luat in serios tine cont de asta.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Te si bate? e cam aiurea treaba, pe acest site exista TelefonulCopilului, vezi in stanga monitorului, de desubtul la prieteneii de pe Face Book exisat blogul TPU, intra acolo si aflii cum sa stai de vorba cu cei da le TelefonCopilului, curaj si succes!

| adimancool explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Nu ma bate nimeni ma calm tocmai am zis ca nu ma bate

| spaghetty a răspuns:

Cam urat asa. Eu am avut media generala in clasele 5-8 de la 8.03 pana la 8.34 si a fost perfect. Am luat si 2.20 in teza la mate si in primul semestru in clasa a 5 a laughing Am terminat a 9a a cu 8.35.Acum sa vad in a 10a cum fac. Spunele parintilor tai ca nu poti sa inveti tot timpul si sa nu te mai preseze. Eu asa am facut. Imi zicea sa invat(nu tare ca tine) in clasa a 5 a si i-am zis iar dupa asta am inceput sa invat mai bine.
OFF:Ala care e destept si se da mare cu gramatica MAI TACI DRACU.Scrii corect la scoala. Aici poate nu vreau si m-am saturat. Atata timp cat nu scrie cu k, sh prostii de astea nu ai ce comenta

| BlueViP a răspuns:

Parintii tai exagereaza. Spune-le ca au noroc cu un copil ca tine si ca iti dai toata silinta, dar cum zicea diriginta mea: ala nu e elev care nu are toata suita in catalog. Ai putea sa ii intrebi daca ai te-ai facut pentru ca si-au dorit un copil pe care sa-l iubeasca si sa-l creasca sau doar un copil care sa invete bine ca sa aiba ei cu ce se mandri.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Eu zic să-ți iei frumos părinții de mânuță și să-i duci la psiholog pentru că au o gândire cam bolnavă. Nu notele sunt importante, nu ele reflectă ceea ce are copilul în cap, iar majoritatea părinților nu înțeleg lucrul acesta...

| monicutzaMonicutz a răspuns:

Eu cred ca ai niste medi generale foarte bune si tu crezi la fel cred eu dar parinti tai vor si mai mult de la tine asat nu inseamna sa te superi f multvpe ei deoarece ei iti vor numai binele si se gandesc ca nu cumva sa ajungi sa lucrezi ca prostul cand poti invata si sa lucrezi 5 ore pe zi si sa castigi f mult acum e alegerea ta cu ce vrei sa faci cu viata ta mai departe...

| MasterKush a răspuns:

Mama ta este putin exagerata, azi ne-a adus catalogul si eu l-am inaugurat cu un 3 la mate si un 4 la fizica la teste...
Si mama doar mi-a zis sa nu se mai repete...
PS: Cand iei note mici, spune-i direct, sa nu eviti, se va supara mai tare daca afla de la diriginta...