Nimeni nu il stie cu adevarat.imi pare rau. sil poate schimba din moment in moment. imi pare rau. fa-ti un cont pe facebook sau pe twitter
Obsesia pentru aceste "vedete" disney devine deja penibila...nu am nr ei sorry dar pot sa iti dau nr lui mickey mouse poate el te ajuta!
Imi pare rau dar nimeni nu il stie. mai bine cauti pe site-urile de socializare(twitter). nr de telefon sil poate schimba in orice clipa
Pe twitter nu mai are cont, dar iti zic eu ca nu o sa il ai never ever...inceaca my space sau facebook, bafta!
Da! Il stiu eu! Uite-l! 021-341 2033 Bafta, da vezi ca vorbeste romaneste, daca ai numar de telefon de Romania.
07 piatra-n geam noi doi voi 0 noi doi ))) frate cum crezi ca o vedeta isi lasa nr de tel oricui, ar fi asaltata de fani la orice ora din zi si din noapte... crede.ma si eu as vrea nr lui Aylar Lie. dar nu am dat de el pana acum
A, stiu, il am eu. Aseara ne trimiteam mesaje, daca o suni vezi ca o sa iti inchida si te suna ea, dar sigur o sa te sune.
A, sa iti dau si numarul, ia-l +0476452168423
Ea nu e din Romania e din Tennese cum sa aveti nr. ei de mobil.credeti ca e asa de p... a sa dea nr. ei de tel?
Daca nu incetati cu numerele false va zic lu miley ca eu am id si hi5 ei
)Unii sunt incredibiliiiCine ti la'r da si oricum daca ti'l da cineva fi sigura ca nu e cel adevarat.
Andreeaenache73 a răspuns:
Daca nu incetati cu numerele false va zic lu miley ca eu am id si hi5 ei