Bună! Au greşit când s-au născut în România. Evident, nici în alte ţari nu sunt condiţii exagerat de bune, dar nici exagerat de proaste la fel ca la noi.Nu e corect.Sunt oameni la fel ca noi şi au dreptul la condiţii, dar asta e.Pe părinţii lor îi doare-n freză de ei, iar noi nu avem ce sa facem.
Pai te-ai gandit ca parintii aia sunt atat de saraci incat copiilor alora le este mai greu acasa decat in orfelinat?
Cred ca mai bine stai fara mancare acasa la parinti tai care te iubesc, decat la alti care te lasa fara mancare pentru distractia lor.
Vezi pe http://gadget-blog.ro ai sa gasesti o multime de gadgeturi (iGoogle) si s-ar putea sa fie si ce cauti tu.
Din pacate aceste cazuri nu sunt numai in Romania, nu sunt cazuri izolate.ci sunt mult mai raspandite si extinse.Din nefericire cei care platesc pentru greseala asa zisilor "parinti" sunt sufletele nevinovate adica copilasii...pe care statul ii re "in grija" pana ce implinesc 18 ani.dar de inimioara lor va intreb eu, cine are grija?
Daca as putea, i-as lua pe toti la mine acasa, dar nu e posibil asa ceva.ar fi bine sa se faca niste controale in toate orfelinatele din tara si sa vada ce se intampla.cred ca i-ar concedia pe 90% dintre angajati.sunt multe familii care isi doresc un copil si nu il pot face, iar statul nu le da unul din orfelinat deoarece nu au conditii. daca e o familie buna, cred ca oricarui copil i-ar fi mai bine decat intr-un centru de plasament.
Buna sunt totsal de acord cu tine! copii sunt nevinovati si abandonati dupa ce ca Dumnezeu le'a dat o sansa la viata foarte speciala care este un dar prosti or parinti cred ca este un rau.Eu mi'as dori ca oamenii cu suflet, de fapt o corporATIE[CA CRUCEA ROSIE] sa stranga bani pentru a face pentru acei copii niste conditii xceptionale pentru a ajunge la stadiul sa iubeasca viatsa.Sunt si unii oameni cre au tot ce le trebuie[chiar mai mult] si nu se multomesc si sunt foarte egoisti.E un gest foarte frumos sa dai din putinul tau serios! Poate reusestio ca aceasta intrebare sa ajute lumea [ prin a face fapte bune] pentru copii saraci!
Pricope_Marius_1997 întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: