Asta depinde de situatia financiara, caracterul fiecaruia dintre ei, eu iti zic din experienta pentru ca am trecut prin asta, ideea e ca e cel mai bine sa ramai cu parintele in care ai cea mai mare incredere ca va fi mereu langa tine si ca iti va oferi siguranta din toate punctele de vedere.
E o alegere dificila, intr-adevar. Ideal ar fi ca chiar daca copilul ramane doar cu unul din parinti, celalalt sa mai faca parte din viata lui si sa se vada macar o data pe saptamana, sa aiba activitati comune, sa vorbeasca la telefon frecvent si sa nu lase relatia parintilor sa afecteze ce se intampla intre copil si parintele cu care nu mai locuieste. Am trecut prin asta si am "ales" sa stau cu mama, dar din pacate nu pot spune ca a fost usor.
Pe nevasta-mea si fiica-mea, lol. N-au divortat pina acuma, ar fi de risul curcilor sa divorteze cind sint bunici deja.
Depinde de caracter. Situatia financiara poate fi buna daca boul (sau vaca) vine acasa beat si te bate. Il dai dracu'.
Descrie-mi situatia si caracterul lor si iti raspund, asa nu pot, petnru ca nu sunt mama Omida sa stiu care e situatia si ce fel de oameni sunt etc, etc.
Sincer,eu l-am ales deja pe TATA.Parintii mei au divortat.Nu vreti sa stiti ce poveste incredibil de urata si de proasta am avut.Nu vreti sa stiti cum era mama mea naturala.Ca sa spun, pe mama mea vitrega o iubesc mai mult decat pe mama mea naturala, desi o cunosc doar de un an.De tata ce sa mai spun, enorm de mult il iubesc ca si pe mama mea vitrega.Mama mea naturala, m-a mintit toata viata ei, 90% din tot ce mi-a spus de cand era mic erau doar MINCIUNI! Eu am venit la tata in Germania.Acum mi-e bine.
Stiu ca esti in situatia ca parintii tai se despart, dar, gandeste-te cine te-a ajutat cel mai mult in viata, cine te-a iubit cel mai mult in viata, cine te-a facut fericita cel mai mult in viata.Sa stii ca nu tot timpul e MAMA. Daca nu era TATA nu existai, daca nu era MAMA, tot existai, adica era alta MAMA.Acum depinde de cum se comporta parintii.Eu spun sa te gandesti bine, mai multe zile de gandire, pentru tine.Ai grija ce alegi.
Deci,chiar nu stiu...intrebarea asta mi-am pus-o cand eram mai mica si nu am gasit nici un raspuns.Adica,da,sunt fata si ca in orce situatie fetele au o relatie mai stransa cu mama, dar si cu tati ma inteleg de minune, deoarece mama mea este plecata in Italia sa lucreze si am ramas cu tata si s-a dezvoltat intre noi o relatie foarte apropiata, adica nu ne comportam doar ca tata-fica ci ca 2 prieteni.
In cazul altor persoane, conteaza mult relatia dintre parinti, conteaza care are situatia mai buna de a te creste etc...
Asta e decizia ta. Si conteaza situatia financiara. Noi nu iti putem spune cu cine sa stai. Intr-o familie, copii ar trebui sa stee cu ambii parinti, dar in cazul tau, stai cu cine crezi tu ca e mai bine
Pai as alege-o pe MAMA, este fiinta care mi-a dat viata, m-a ingrijit... etc
Cu cine m-as intelege mai bine. Persoana care stiu ca poate sa imi ofere siguranta. In cazul meu ar fi mama deoarece pentru mine tata este aproape un necunoscut. A stat cu mine pana la varsta de 3 ani dupa care a plecat in Italia ca sa munceasca si de abia dupa 10 ani s-a intors. (dar ne-a facut vizite de 2 ori pe an in acel timp)
Razviiiiiiiiii întreabă:
anonim123456 întreabă: