| biankaby a întrebat:

Sa va explic. Dupa ce am incheiat o relatie de 2 ani, din prostie sau din razbunare, desi evitam ca fostul sa afle, mi-am facut alt prieten. Doar ca acest prieten nou era un tip super ok dar problema majora era ca avea foarte muti bani. Initial imi convenea deoarece in cazul in care fostul afla se putea zgaraia pe ochi. Totul bine si frumos prinsesem putin drag de noul tip, se comporta frumos dar mi se parea foarte copil la anumite faze, din cauza acestor faze ma enervam foarte repede. Tipul prinsese drag de mine si vedeam lucrul asta. Desi auzisem de la cateva prietene de ale mele ca baiatul e cam nesimtit, obisnuieste sa se culce cu fetele si atat. Ei eram constienta de treaba asta si sincer nu ma prea interesa pentru ca imi era cam tot una daca facea o faza de genul asta. Dupa vreo o luna jumate m-am culcat cu el. Spre surprinderea mea baiatul ma suna mai des ca si inainte. Ma trezeam cu mesaje de genul te iubesc. N-am stiut cum sa reactionez initial dar mi se parea atat de absurd sa spui la cineva te iubesc intr-un tip atat de scurt incat simteai nevoia mai tot timpul sa-l evit. SImteam o stare permanenta de irirtatie si cand ma suna. Copilariile nu incetau, crize pe motive banale, chiar banale. Dupa care m-am decis sa zic stop. Mi-a facut drama de pe lume. Am evitat orice contact cu el inclusiv pe mess o perioada. De fiecare data cand il intrebam ce face incepea: `mi dor de tine, mi-e greu fara tine, eu chiar te iubesc`. S-au rarit aceste faze si pe urma o data la 1 saptaman 2 se trezea sa ma intrebe de sanatate si sa se repete povestea de mai sus. Daca tot zicea ca a ajuns sa tina la mine isi aduce aminte o data sa 2 saptamani sau cum? Voi ce intelegeti de aici ca eu nu prea realizez. Iar faza interesanta este ca parca mi se face si mi-e dor. Ce`o fi in capul meu nu stiu. Astept niste pareri! MA AJUTATI?

13 răspunsuri:
| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Ok mi-ai atras atentia deoarece ultima relatie a fost ceva in gen acum imi dau seama ca tipa simtea iritatie pentru mine, cred ca s-a indragostit ca mine tipul, si cred ca tot ce sa petrecut sa petrecut exact ca in cazul meu dar pe o perioada mai scurta, Presupun ca copiilariile constau in a nu fi cu altcineva, frica de al parasi si etc pentru ca asta erau a mele dar intr-un final cand mi-am dat seama ca trebuie sa ma opresc ca degeaba incerc sa i veghez miscarile sa nu ma tradeze am realizat ca nu depinde de mine direct asta ci doar e fix invers grabesc lucrurile adica i se acrise sa o intreb unde i si etc, dar cand mi-am dat seama era prea tarziu ea plecase deja, ACUM sa iti dau raspunsultonguerobabil a incercat sa uite in nenumarate ori de tine, dar nu a reusit, i te-ai lipit in cap ca un purice, sigur a incercat cu altcineva dar a observat ca inima lui pentru tine bate, ti se face dor pentru ca totul avea un inceput iar sfarsitul a fost prea brusc in interiorul tau ai vrea sa redescoperi povestea neincheiata, Iti multumesc sper ca esti multumita de raspuns.

| alexa a răspuns:

Eu cred ca are si el o limita. i. o fi dor de tine si vrea sa fiti impreuna, dar din momentul ce tu il eviti iti dai seama ca nu o sa te caute la nesfarsithappy
faptul ca e mai copil, nu cred ca este o problema grava.cand te deranjeaza acest lucru sau observi ca in cadrul unei discutii nu sunteti pe aceeasi lungime de unde ii poti atrage atentia si ii poti explica tu mai bine cum gandesti si de ce gandesti diferita fata de el.sti si tu ca baietii de obicei se maturizeaza mult mai tarziu decat fetele si de aceea noi avem nevoie acum de unii mai "in varsta", dar gandeste. te ca peste cativa o sa. ti palca un baiat de genu si nu o sa te mai deranjeze nici copilariile lui. daca vrei o relatie serioasa cu el eu zic ca poti incerca sa ii raspunzi si sa ii dai mai multe detalii despre tine, atunci cand te suna sua cand vorbiti pe mess.si dintr. o discutie banala puteti ajunge la aceea despre voi.nu trebuie sa faci tu pasul acesat, poti doar sa accepti sa te imaopci cu el atunci cand va incepe sa. ti zica el ca ii e dor de tine, etc.
cat despre ceruri cred ca cel mai bine rezolvati probleme fata. n fata. spune. i ca nu mai suporti sa. ti faca faze de genul acesta, ca va certati din lucruri banale si asta strica relatia.comunicare face totul intr. o relatie, bine dupa sentimente.si dupa cum zici aici si tie ti. e dor de el, asa ca merita sa incerci si iti vei da seama daca veti continua sau nu.
multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In capul tau nu e nimic

| DmnProfesoara a răspuns:

Deci sa intelg ca ai incheiat o relatie de 2 ani, si ai iesit cu altcineva doar pentru a te razbuna pe fostul iubit. foarte bie, asa as face si eu, deci n-am ce comenta la faza astawinking

Si sa mai inteleg ca, inainte sa ai un contact sexual cu actualul iubit, nu se purta chiar asaaa copilareste sau sa fie chiar iritant. Poate na, a zis sa nu-ti dea impresia aia care ti-au zis-o prietenele tale "se culca cu o fata dupa care se desparte de ea", poate tipul chiar s-a indragostit de tine si incearca sa-ti spuna ca daca ai avut destul curaj sa aveti un contact sexual, nu se va despartii de tine.

Insa, nu-i bine daca devine asa iritant sad. Si nu stiu despre faza asta cu "stop". Parca il placeai...Nu evita problema, pentru ca el o sa creada alcv (nu mai vb cu el pentru ca te-ai indragostit de el, nu mai intri pe mess pentru ca esti plecata in alta parte cu nu stiu cine) si o sa ajungeti s acomunicati de genul " salut "-"sall" "cf?"-"bine" "trebuie sa inchid, pa"-"pa"...Intelegi?

Tu spune-i lui (daca se poate sa fiti singuri) ce te deranjeaza la el, iar el daca vrea sa mai tina relatia asta o sa accepte si o sa renunte. Dar, draga mea, daca nu ii vei spune ca te deranjeaza msg astea dese si enervante, el nu va sti.sad
noroc:*~!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti mult la telenovele. ai inceput sa le amesteci cu viata.nu se face.viata bate filmul.

| biankaby explică:

I-am spus lucrurile care ma deranjeaza, iar el promitea ca nu o sa se mai repete. Fix degeaba.era la fel. Uneori mi se parea ca are probleme de adaptare. Ce sa zic probabil nu mai am nici eu atata rabdare avand in vedere ultimul `esec` de relatie.

| Nimicinteresant a răspuns:

Te inteleg, intr'un fel am trecut si eu prin asta. Cat timp am fost cu fostul meu iubit, incercam sa il evit sau chestii de genul. Dar dupa ce m-am despartit de el, plangeam una intr'una si imi era dooor de el, da` mi-am facut alt iubit si am inceput sa il uit :-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o Proasta!winking

| Marijuana a răspuns:

Auzi papusa invata sa apreciezi ce ai cat mai ai timp, apreciaz iubirea lui si termina`te cu mofturile. Poate tu i`ai pus capac, poate penbtru tine s`a schimbat.Hai termina cu aberatiile waiting ca sigur te iubeste. Ce ai vrea sa fie non`stop la fundul tau sa-ti spuna "te iubesc"waiting? Crede`ma ca oricine are o limita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, vorbind ca intre fete, si eu am terminat o reltie acum 1sap.si sufa nespus...nu pot sa uit clipele petrecute de 2ani juante, au fost si bune si rele, dar la facut sa imi sp ca ne despartim ptca cica a auzit ca ii inselm, desi nu era adevarat, si surprinzator a unblat un tip dupa mine o vreme, pana am s ca daca tot m-am despartit de ila, hai sa fac o relatzie cu ista, desi ista se comporta super frumos cu mine, am facut-o numai pentru ca sa pot sa uit de ila cu care am aut relatie de 2ani jumate, dar nu stiu ce sa sp... TU CE SFAT MIAI DA? O SA IL POT UITA? SAU CINE MAI CITESTE, DATIM UN SFAT.

| Zenithf a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun, ma tem sa nu fiu prea dur cu tine, dar... nu, mai bine nu spun, desi ma ard degetele.
Tu zici de el ca este copilaros, dar tu esti REA. Gata, am spus-o, de fapt abia am inceput sa spun ceea ce ma arde.
Nu meriti, ar trebui mai bine sa suferi si tu, asa cum il faci pe el sa sufere.
Domnul sa-ti dea intelepciune!

| Zenithf a răspuns:

Uff, imi pare rau, dar mi se pare foarte prostesc ce ai facut, nu am cum sa nu "fierb" cand aud asa ceva. El este mai copilaresc pentru ca a avut o copilarie mai protejata. Dar daca te iubeste cu adevarat, si tu sa dai cu piciorul la asa ceva... imi pare rau. sad

| MisterDariusBoy a răspuns:

Probabil inca mai tinea la tine dar totusi i se parea si lui atata de penal sa-ti spuna la ordinea zilei cat de dor i e de tine big grin s-a saturat si elll...