| unprietenaproape a întrebat:

Sa va povestesc ceva din familia mea, fratele strabunicului meu a fost gasit mort departe de casa, oamenii zic ca sotia lui avea un amant si ca l au omorat impreuna, un copil trecand pe acolo la auzit vaitandu se si a mers sa le spuna parintilor dar cand au ajuns acolo el era deja mort, astazi dupa foarte multi ani de la moartea lui muri si ea si tot astazi am auzii de povestea asta de la oameni si ma misca nu stiu de ce dar il iubesc mult chiar daca nu l am cunoscut niciodata. voi ce ziceti ar trebui sa merg la inmormantare? ps femeile mi au mai spus ca amantul ei cel care la omorat impreuna cu ea lucra la gaze si a murit ars de viu

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu conteaza ce a facut si cum fiecare plateste sau ar trebui sa plateasca pentru faptele lui cumva.Tu ar trebui sa te duci ca nu ai tu treaba cu ce s-a intamplat e neamul tau cu bune si rele

| unprietenaproape explică (pentru Freya1):

Dpa foarte multi ani de la moartea unchiului meu a murit si ea

| Bondarel99 a răspuns:

Cum adică sa mergi la înmormântare dacă el a murit după foarte mulți ani? Te referi la mormânt? Dacă ții neaparat poți merge, dar nu știu ce sentimente ai putea avea fata de el din moment ce nu l-ai cunoscut niciodată.
Cât despre poveste, e normal ca oamenii sa vorbească și sa aducă aminte, mai ales la țara când un eveniment e dezbătut de toată lumea in toate felurile.

| Caro34 a răspuns:

Tu esti "unprietenaproapre" si ne mai intrebi ce-i de facut? Normal ca vei merge fiindca tu esti un prieten aproape in orice circumstante. Cine / cum l-a omorit pe unchiul tau?, de ce a murit el? si alte intrebari nu tin de tine si nu ai voie sa judeci pe nimeni! Cei care au gresit vor da socoteala acolo unde / cui trebuie! Numai bine!

| GabrielGL a răspuns:

Din auzite se pot descoperi multe dar adevarul mai rar, ar trebui sa te duci...

| sile44 a răspuns:

Nu strica sa te duci poate afli mai multe